Mote og skjønnhet

Alle har noe forbruk innen mote og skjønnhet. Dette kan være kjøp av klær og sko eller andre skjønnhetsprodukter. Med fordelsprogrammet Visma Fordel Ansatt får alle dine ansatte tilgang til rabatterte priser på skjønnhetsprodukter, briller, solbriller, klær og sko. Dette er goder som vil overraske positivt, samtidig som det knytter den ansatte nærme bedriften.  

Se priser

Medlemsfordeler innen mote og skjønnhet

BliVakker.no

BliVakker.no

Fordelsprogrammet Visma Fordel Ansatt gir deg og dine ansatte rabatt hos Norges største skjønnhetsbutikk på nett. BliVakker.no har nesten 1.000.000 registrerte kunder og over 13.000 merkevarer.

Brilleland

Brilleland

Et optimalt syn er viktig for en effektiv arbeidsdag. Med Visma Fordel Ansatt er du og dine ansatte sikret rabatt på synsprøve, briller, kontaktlinser og solbriller i høy kvalitet hos Brilleland. 

Gina Tricot

Gina Tricot

Gina Tricot er en svensk motekjede som tilbyr spennende og feminin mote til kvinner. Visma Fordel Ansatt gir rabatt på klær og tilbehør ved bestilling direkte i Gina Tricot sin nettbutikk. 

NA-KD

NA-KD

NA-KD streber etter å vise de mest oppdaterte, moteriktige stilene på nett, og tilbyr klær innen alt fra nye trender til tidløse klassikere. Med Visma Fordel Ansatt får du rabatt på dine favoritter.

Nelly.com

Nelly.com

Nelly.com er en ledende aktør innen mote på nettet for mote- og skjønnhetsbevisste kvinner mellom 18 og 35 år. Med Visma Fordel Ansatt får du rabatt på klær, sko og tilbehør til alle anledninger på Nelly.com.

NLYMAN.com

NLYMAN.com

NLYMAN.com er en ledende aktør på nettet for motebevisste menn mellom 18 og 35 år. Visma Fordel Ansatt gir rabatt på klær, sko, undertøy, badetøy, skjønnhetsprodukter, tilbehør og sportsklær fra over 700 varemerker. 

Ønsker du å tilby fordeler til dine ansatte?

Se priser