Mote og skjønnhet

Alle har noe forbruk innen mote og skjønnhet. Dette kan være kjøp av klær og sko eller andre skjønnhetsprodukter. Med fordelsprogrammet Visma Fordel Ansatt får alle dine ansatte tilgang til rabatterte priser på skjønnhetsprodukter, briller, solbriller, klær og sko. Dette er goder som vil overraske positivt, samtidig som det knytter den ansatte nærme bedriften.  

Se priser

Medlemsfordeler innen mote og skjønnhet

Blivakker.no

BliVakker.no

Fordelsprogrammet Visma Fordel Ansatt gir deg og dine ansatte rabatt hos Norges største skjønnhetsbutikk på nett. BliVakker.no har nesten 1.000.000 registrerte kunder og over 13.000 merkevarer.

Brilleland

Brilleland

Et optimalt syn er viktig for en effektiv arbeidsdag. Med Visma Fordel Ansatt er du og dine ansatte sikret rabatt på synsprøve, briller, kontaktlinser og solbriller i høy kvalitet hos Brilleland. 

GinaTricot.png

Gina Tricot

Gina Tricot er en svensk motekjede som tilbyr spennende og feminin mote til kvinner. Visma Fordel Ansatt gir rabatt på klær og tilbehør ved bestilling direkte i Gina Tricot sin nettbutikk. 

H&M

H&M

Unn deg selv rimelig mote fra H&M! H&M tilbyr rimelige alternativer uten å gå på kompromiss med stilen. Her finner du klær, sminke og tilbehør til hele familien. 

Sapatos

Sapatos

Sapatos er en norsk familiebedrift med unike produkter og løsninger. Produktene er kjent for kvalitet i form av gode materialer og unik komfort. Gjennom Visma Fordel Ansatt får du og dine ansatte rabatt på hele utvalget til Sapatos.

Zalando

Zalando

Gi deg selv, familien og venner tilgang til en hel moteverden. Uansett hva du leter etter, finner du det hos Zalando! Bli inspirert, og kjøp de nyeste trendene på zalando.no med over 4000 forskjellige merker. 

Ønsker du å tilby fordeler til dine ansatte?

Kampen om de beste hodene er noe alle arbeidsgivere kjenner til. Når de først er på plass, skal de pleies og tas vare på. Såkalte frynsegoder er med på å knytte de ansatte nærmere til bedriften. Fordelsprogrammer og ansattrabatter er et slikt virkemiddel, og det blir stadig mer populært. Forbrukerne blir mer avanserte og prisbevisste, og de vil garantert sette pris på å få gode tilbud gjennom arbeidsplassen. Med vårt fordelsprogram kommer både de og du som arbeidsgiver til dekket bord.

Kom i gang