Mobil og tilbehør

Med fordelsprogrammet Visma Fordel Ansatt kan du som arbeidsgiver hjelpe dine ansatte med å redusere sine kostnader knyttet til mobil og tilbehør. Dine ansatte får tilgang til gode priser på strøm, alarm, mobilabonnement, matvarer, lamper, fotoprodukter, bøker, blomster og andre forbruksvarer som får hverdagen til å fungere. Dette er goder som vil overraske positivt, samtidig som det knytter den ansatte nærme bedriften. 

Se priser

Medlemsfordeler innen mobil og tilbehør

Talkmore

Talkmore

Visma Fordel Ansatt gir deg og dine ansatte hele 10% på alle familieabonnement med datadeling og 20% rabatt på fritt mobilabonnement. Med Talkmore får du et billig og enkelt mobilabonnement med full Telenordekning.

Ideal of Sweden

Ideal of Sweden

Hos IDEAL OF SWEDEN finner du et stort sortiment av eksklusive mobiltilbehør som mobildeksler, lommebøker, vesker, ladere og mye mer. Deres unike og prisvinnende design er inspirert av de seneste mote- og interiørtrendene og forvandler din telefon til et stilfullt tilbehør.

Teleoutlet

TeleOutlet

Hos TeleOutlet finner du et stort utvalg av demobrukte og nye mobiltelefoner og mobiltilbehør i alle prisklasser. Samme garanti- og servicevilkår som på helt nye produkter. 

Som medlem av Visma Fordel Ansatt får du og dine ansatte ekstra rabatt på alt i nettbutikken

Ønsker du å tilby fordeler til dine ansatte?

Kampen om de beste hodene er noe alle arbeidsgivere kjenner til. Når de først er på plass, skal de pleies og tas vare på. Såkalte frynsegoder er med på å knytte de ansatte nærmere til bedriften. Fordelsprogrammer og ansattrabatter er et slikt virkemiddel, og det blir stadig mer populært. Forbrukerne blir mer avanserte og prisbevisste, og de vil garantert sette pris på å få gode tilbud gjennom arbeidsplassen. Med vårt fordelsprogram kommer både de og du som arbeidsgiver til dekket bord.

Kom i gang