Mat og drikke

Med fordelsprogrammet Visma Fordel Ansatt kan du som arbeidsgiver hjelpe dine ansatte med å redusere sine kostnader knyttet til mat og drikke. Dine ansatte får tilgang til gode priser på strøm, alarm, mobilabonnement, matvarer, lamper, fotoprodukter, bøker, blomster og andre forbruksvarer som får hverdagen til å fungere. Dette er goder som vil overraske positivt, samtidig som det knytter den ansatte nærme bedriften. 

Se priser

Medlemsfordeler innen mobil og tilbehør

Adams Matkasse

Adams Matkasse

Med kvalitetsråvarer og spennende smakskombinasjoner, komponerer Adam og hans team oppskrifter til smakfulle og fristende middager. Visma Fordel Ansatt gir dine ansatte rabatt på matkasser fra Adams Matkasse.

Oluf.no

Oluf.no

Hos Oluf.no kan dine ansatte bestille oster og spekevarer fra Frankrike, Italia og Spania, norske spesialiteter, autentiske meksikansk taco, tørre og ferske pastaer og mye mer. Du får selvfølgelig rabatt på alle produkter.

Hello Fresh

Hello Fresh

Hos Hello Fresh kan du skreddersy ukesmenyen din akkurat som du vil. Velg dine egne oppskrifter fra ukesmenyen, så leverer Hello Fresh alt du trenger på døra, sånn at du kan lage smakfulle middager akkurat når det passer deg best. Få rabatt på matkassene gjennom Visma Fordel Ansatt.

Vegetarhuset

Vegetarhuset

Vegetarhuset har som formål å tilby produkter av høy kvalitet til alle. Vegetarhuset er spesialist på produkter som kommer fra middelhavsland, og Spania og Italia står i fokus. Her finner du olivenoljer, vegetabilske oljer, belgfrukter, balsamico, pasta, trøffelprodukter og andre spennende produkter. 

Gjennom Visma Fordel Ansatt får du og dine ansatte gode rabatter på hele sortimentet i nettbutikken til Vegetarhuset.

Ønsker du å tilby fordeler til dine ansatte?

Kampen om de beste hodene er noe alle arbeidsgivere kjenner til. Når de først er på plass, skal de pleies og tas vare på. Såkalte frynsegoder er med på å knytte de ansatte nærmere til bedriften. Fordelsprogrammer og ansattrabatter er et slikt virkemiddel, og det blir stadig mer populært. Forbrukerne blir mer avanserte og prisbevisste, og de vil garantert sette pris på å få gode tilbud gjennom arbeidsplassen. Med vårt fordelsprogram kommer både de og du som arbeidsgiver til dekket bord.

Kom i gang