Hus og hjem

Med fordelsprogrammet Visma Fordel Ansatt kan du som arbeidsgiver hjelpe dine ansatte med å redusere sine kostnader knyttet til hus og hjem. Dine ansatte får tilgang til gode priser på strøm, alarm, matvarer, lamper, fotoprodukter, bøker, blomster og andre forbruksvarer som får hverdagen til å fungere. Dette er goder som vil overraske positivt, samtidig som det knytter den ansatte nærme bedriften. 

Se priser

Medlemsfordeler innen hus og hjem

Fjordkraft

Fjordkraft

Visma har inngått et samarbeid med Fjordkraft som gir dine ansatte svært gode betingelser på strøm. Avtalen gir strøm til spotpris og har selvsagt ingen bindingstid eller forskuddsbetaling. 

Cewe

CEWE

Visma Fordel Ansatt gir dine ansatte rabatt på fotoprodukter av prisvinnende kvalitet fra CEWE. Den ansatte kan bestille fotobøker, fremkalle bilder, lage personlige invitasjoner, fotokalender og mye mer. 

AEG

AEG

AEG utvikler innovasjoner som gir deg følelsen av å mestre matlaging, husarbeid og klesvask maksimalt. AEG ser dine behov i dag – og forutser morgendagen – slik at du oppnår resultater som ikke bare oppfyller kravene dine, men som overgår dem. 

Gjennom Visma Fordel Ansatt får du og dine ansatte opptil 25 % rabatt på hele hvitevaresortimentet til AEG.

Euroflorist

Euroflorist

Med Visma Fordel Ansatt kan dine ansatte enkelt bestille blomster med rabatt i Euroflorist sin nettbutikk. Her finner du buketter og oppsatser for alle anledninger og garanteres topp kvalitet på alle friske blomster.

Epson

Epson

Epson er en av verdens største produsenter av elektronikk til IT som skrivere, projektorer, skannere, blekkpatroner, print- og fotopapir, og har røtter helt tilbake til 1942.

Gjennom Visma Innkjøpssamarbeid får du og dine ansatte opptil 35 % rabatt på skrivere og projektorer.

inkClub

inkClub

Visma Fordel Ansatt gir dine ansatte rabatt hos inkClub. Her finner du et stort utvalg av varer innen blekk og toner, skrivere og skrivertilbehør, batterier, støvsugerposer, rengjøringsartikler, data- og mobiltilbehør og mye mer.

Lampegiganten

Lampegiganten.no

Finn drømmebelysningen til hjemmet ditt hos Lampegiganten.no. Med Visma Fordel Ansatt får du og dine ansatte 12 % rabatt på alt. Velg mellom 30 000 fantastiske produkter innen lamper og lys. 

Lenovo

Lenovo

Lenovo leverer en komplett portefølje av PC-er og nettbrett, skjermer, tilbehør, smarttelefoner, smarte hjemmeløsninger og en rekke andre elektroniske løsninger. Nå kan du og dine ansatte få opptil 20 % rabatt på Lenovos produkter som medlem av Visma Fordel Ansatt

Sector Alarm

Sector Alarm

Med Visma Fordel Ansatt får dine ansatte et meget godt tilbud på boligalarm. For deg betyr dette at du ved nytegning av alarm får fri installering av en boligalarm med både innbrudd-, brann- og panikkalarm.

Verisure

Verisure

Velger du eller dine ansatte boligalarm fra Verisure gjennom Visma Fordel Ansatt sparer flere tusen kroner ved nykjøp av alarm. Tilbudet inkluderer fire gratis sjokksensorer.

Electrolux

Electrolux

Electrolux skaper ikke bare smaksopplevelser, tar vare på klær og bidrar med å holde det friskt og rent hjemme, de gjør også alt de kan for å ta vare på platene for fremtidige generasjoner.

Gjennom Visma Fordel Ansatt får du og dine ansatte opptil 25 % rabatt på hele sortimentet til Electrolux.

H.C. Thauglands Trælastforretning

H.C. Thauglands Trælastforretning

H.C Thauglands Trælastforretning har vært proffenes valg når det kommer til trelast, byggevarer og verktøy i over 100 år. Gjennom Visma Fordel Ansatt får du og dine ansatte rabatt på alle varer.

Lirum Larum Leg

Lirum Larum Leg

Lirum Larum Leg gir deg leketøy og interiør av høy kvalitet fra hele verden som gjør barndommen eventyrlig. Som medlem av Visma Fordel Ansatt får du og dine ansatte rabatter på hele sortimentet.

Ønsker du å tilby fordeler til dine ansatte?

Kampen om de beste hodene er noe alle arbeidsgivere kjenner til. Når de først er på plass, skal de pleies og tas vare på. Såkalte frynsegoder er med på å knytte de ansatte nærmere til bedriften. Fordelsprogrammer og ansattrabatter er et slikt virkemiddel, og det blir stadig mer populært. Forbrukerne blir mer avanserte og prisbevisste, og de vil garantert sette pris på å få gode tilbud gjennom arbeidsplassen. Med vårt fordelsprogram kommer både de og du som arbeidsgiver til dekket bord.

Kom i gang