Bil og transport

Alle har som regel noen kostnader knyttet til bil og transport uavhengig om man eier egen bil, har behov for bil i kortere perioder eller trenger å ta taxi fra A til B. Som arbeidsgiver kan du med fordelsprogrammet Visma Fordel Ansatt redusere nettopp disse kostnadene for dine ansatte. Fordelsprogrammet gir nemlig rabatterte priser på drivstoff, dekk, felg, leiebil, bildeling og taxi.  

Se priser

Medlemsfordeler innen bil og transport

Medlemsfordeler Circle K

Circle K

Med Visma Fordel Ansatt får dine ansatte rabatt på drivstoff med Circle K Mastercard. Circle K driver 470 drivstoffutsalg i Norge, 275 av dem er fullservice bensinstasjoner langs veien som tilbyr drivstoff, bilvask, kaffe og mat. 

Dekkmann

Dekkmann

Alle ansatte i bedrifter tilknyttet Visma Fordel Ansatt får rabatt på dekk, dekkhotell og felg hos Dekkmann sine forhandlere. Dekkmann er landets største dekksenter med over 40 avdelinger i hele landet.

Hertz

Hertz

Som medlem av Visma Fordel Ansatt får dine ansatte fast rabatt på leiebil i helger og ferier hos Hertz. Hertz er verdens største og eldste bilutleieselskap med over 8000 utleiekontorer i mer enn 150 land. 

Hertz BilPool

Hertz BilPool

Hertz BilPool er en bildelingstjeneste som gir den ansatte tilgang til bil, akkurat når det passer. Den ansatte betaler kun for bruken av bilen og gjennom Visma Fordel Ansatt får den ansatte rabatt på sine brukskostnader.

Norgestaxi

Norgestaxi

Med Visma Fordel Ansatt kan du tilby alle dine ansatte opptil 15 % rabatt på taxi i Norges største byer. Norgestaxi er Norges største landsdekkende taxiselskap, med biler i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Drammen og Kongsberg. 

     

Ønsker du å tilby fordeler til dine ansatte?

Se priser