Bil og transport

Alle har som regel noen kostnader knyttet til bil og transport uavhengig om man eier egen bil, har behov for bil i kortere perioder eller trenger å ta taxi fra A til B. Som arbeidsgiver kan du med fordelsprogrammet Visma Fordel Ansatt redusere nettopp disse kostnadene for dine ansatte. Fordelsprogrammet gir nemlig rabatterte priser på drivstoff, dekk, felg, leiebil, bildeling og taxi.  

Se priser

Medlemsfordeler innen bil og transport

Circle K

Circle K

Med Visma Fordel Ansatt får dine ansatte rabatt på drivstoff med Circle K Mastercard. Circle K driver 470 drivstoffutsalg i Norge, 275 av dem er fullservice bensinstasjoner langs veien som tilbyr drivstoff, bilvask, kaffe og mat. 

Dekkmann

Dekkmann

Alle ansatte i bedrifter tilknyttet Visma Fordel Ansatt får rabatt på dekk, dekkhotell og felg hos Dekkmann sine forhandlere. Dekkmann er landets største dekksenter med over 40 avdelinger i hele landet.

Hertz

Hertz

Som medlem av Visma Fordel Ansatt får dine ansatte fast rabatt på leiebil i helger og ferier hos Hertz. Hertz er verdens største og eldste bilutleieselskap med over 8000 utleiekontorer i mer enn 150 land. 

Hertz Bilpool

Hertz BilPool

Hertz BilPool er en bildelingstjeneste som gir den ansatte tilgang til bil, akkurat når det passer. Den ansatte betaler kun for bruken av bilen og gjennom Visma Fordel Ansatt får den ansatte rabatt på sine brukskostnader.

NorgesTaxi

Norgestaxi

Med Visma Fordel Ansatt kan du tilby alle dine ansatte opptil 15 % rabatt på taxi i Norges største byer. Norgestaxi er Norges største landsdekkende taxiselskap, med biler i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Drammen og Kongsberg. 

Riis Bilglass

Riis Bilglass

Riis Bilglass er Norges største bilglasskjede med over 200 avdelinger over hele Norge. De utfører alle bilglasstjenester på person- vare- og lastebiler. Som medlem av Visma Fordel Ansatt får du og dine ansatte rabatt på en rekke tjenester fra Riis Bilglass.

Ønsker du å tilby fordeler til dine ansatte?

Kampen om de beste hodene er noe alle arbeidsgivere kjenner til. Når de først er på plass, skal de pleies og tas vare på. Såkalte frynsegoder er med på å knytte de ansatte nærmere til bedriften. Fordelsprogrammer og ansattrabatter er et slikt virkemiddel, og det blir stadig mer populært. Forbrukerne blir mer avanserte og prisbevisste, og de vil garantert sette pris på å få gode tilbud gjennom arbeidsplassen. Med vårt fordelsprogram kommer både de og du som arbeidsgiver til dekket bord.

Kom i gang