Fordelsportal med medlemsfordeler

I vår nettbaserte fordelsportal finner de ansatte alle medlemsfordelene de har tilgang til gjennom fordelsprogrammet Visma Fordel Ansatt. Har dere egne rabatter eller goder kan de legges inn som egne avtaler og administreres. Da er det ikke noen tvil hvor dine ansatte finner sine rabatter.

Se priser

Fordelsportal med alle ansattfordeler

Alle rabatter og fordeler på ett sted

Med Visma Fordel Ansatt får dine ansatte tilgang til en nettbasert fordelsportal. Her finner de informasjon om sine faste medlemsfordeler, kampanjer og bedriftens egne avtaler i et brukervennlig oppsett. 

Visma Fordel Ansatt - Fordelsprogram for ansatte

Smertefri implementering

Smertefri implementering

Med en medlemskode knyttet til bedriften kan de ansatte registrere seg selv i fordelsportalen. Dette gjør at de ansatte kommer raskt i gang og at du som arbeidsgiver enkelt kan implementere fordelsprogrammet i bedriften.

Enkel administrasjon

Enkel administrasjon

Bedriftens egne avtaler kan enkelt administreres i fordelsportalen. Du kan legge til nye avtaler, endre avtaler eller slette de avtalene som ikke lenger er aktuelle. Ønsker du en påminnelse om når en avtale går ut kan du aktivere dette. 

Slik fungerer fordelsportalen for den ansatte

Fordelsportal Logg inn

Etter registrering logger den ansatte seg på fordelsportalen med  sitt brukernavn og passord

Oversikt over fordeler

I fordelsportalen finner den ansatte informasjon om alle sine fordeler og hvordan rabattene fungerer

Lagre avtaler som favoritter

Den ansatte kan favorisere de avtalene den bruker ofte for å få lettere tilgang til disse

Ønsker du å tilby fordeler til dine ansatte?

Kampen om de beste hodene er noe alle arbeidsgivere kjenner til. Når de først er på plass, skal de pleies og tas vare på. Såkalte frynsegoder er med på å knytte de ansatte nærmere til bedriften. Fordelsprogrammer og ansattrabatter er et slikt virkemiddel, og det blir stadig mer populært. Forbrukerne blir mer avanserte og prisbevisste, og de vil garantert sette pris på å få gode tilbud gjennom arbeidsplassen. Med vårt fordelsprogram kommer både de og du som arbeidsgiver til dekket bord.

Kom i gang