Intern opplæring

Vi skreddersyr kurs etter dine behov.

Kurs tilpasset din virksomhets behov

Vi tilbyr alle våre kurs som bedriftsinterne kurs. I tillegg har du også mulighet til å bestille spesialtilpassede kurs som skreddersys etter dine ønsker og behov. Kursene arrangeres i dine, eller i våre lokaler, alt etter hva som passer best.

Populære emner:

  • Sykefravær og sykepenger, gode rutiner i bedriften
  • Ordninger for arbeidstid, fleksitid og overtid
  • Ferie, permisjoner og avspasering
  • Dekning av reiseutgifter
  • Håndtering av naturalytelser
  • Endre virksomhetens ordninger for utgiftsdekning, forsikringsordninger og velferdsgoder

 


 

Kombiner system og teori

Vår spesialitet er kurs innen lønn- og personalfaget kombinert med systemopplæring i Visma Lønn eller Huldt & Lillevik Lønn. Våre juridiske rådgivere gjennomgår lover og regler, og lønnskonsulentene i Visma viser hvordan du håndterer dette i ditt lønnssystem.

En kursdag på 7 timer koster fra 18.500 kr.

 


 

Vi hjelper deg gjerne!

Fyll inn skjemaet under, så kontakter vi deg for en uforpliktende prat.

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst.

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.
Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.