Juridiske tjenester

Svar og råd i lønn- og personalsaker.

Kontakt med spesialister i lønn- og personalsaker

Du kan få hjelp med alt fra daglige oppgaver til større endringsprosesser innen lønn- og personalområdet. Vårt juridiske team består av noen av landets fremste eksperter på lover og regelverk tilknyttet lønn- og personalarbeid. Vi tilbyr rådgivning, bedriftstilpassede kurs og utleie av våre rådgivere for oppdrag på prosjektbasis.

Våre juridiske eksperter

Sven Ivar er en av Norges fremste eksperter på lovverket innen lønns- og personalområdet. Han er en ettertraktet foredragsholder med lang erfaring og evne til å formidle lover og regler på en måte alle forstår. Med smittende humør får du fagkunnskap og oppdateringer på plass. Spesialområder: Arbeids- og trygderett, kontraktsrett, ferielov og HMS. Sven Ivar underviser og sensurerer også i juridiske fag ved Høgskolen i Lillehammer.

 

Ivar er en erfaren foredragsholder med lang fartstid innen lønn og personal. Han arbeider med bistand for juridisk avdeling, og holder kurs innen fagområdene lønn/skatt og personal. Ivar er en engasjerende og dyktig foredragsholder som med sin lange erfaring med Huldt & Lillevik produktene og regelverket formidler et komplisert stoff på en enkel og lett forståelig måte.

 

Jenny har bachelor i Økonomi – og Forretningsjus fra BI. Hun har lang erfaring med Huldt & Lillevik og jobber i dag som juridisk rådgiver innen fagområdet lønn og skatt. Jenny er en dyktig foredragsholder som evner å koble sin kompetanse på H&L-systemene sammen med regelverket.

 

Julianne er advokat, og har jobbet med rådgivning og opplæring av arbeidsgivere siden 2004. Hun er en erfaren foredragsholder innen ulike personalrelaterte temaer. Julianne evner å formidle komplisert stoff på en praktisk måte som gjør at deltakerne sitter igjen med konkret læring til bruk i egen hverdag. Hun underviser og er sensor i juridiske fag på Høgskolen i Lillehammer.

 

Karianne er advokatfullmektig med spesialisering i skatterett. Hun jobber med rådgivning innenfor lønn- og skatt, i tillegg underviser hun i juridiske fag på Høgskolen i Lillehammer. Karianne er kunnskapsrik, har god oversikt og formidler lønnsfaget på en systematisk og lett forståelig måte.

 

Marion er utdannet jurist fra UiO. Hun har tidligere arbeidet som advokat og har lang erfaring med rådgivning til næringslivet og som kursholder. Marion er også ansatt som førstelektor ved Høgskolen i Lillehammer hvor hun er fagansvarlig for arbeidsrett på bachelorstudiet i jus. Med Marion som foredragsholder er du garantert faglig dyktighet og ekspertise, kombinert med en utrolig evne til å formidle fagstoff på en entusiastisk og humørfylt måte.

 

Monica er jurist med cand.jur fra Universitetet i Oslo. Hun jobber som juridisk rådgiver på legal-avdelingen hos Visma Software. Hun har vært ansatt i Visma siden 2008, og har spesialområder innen arbeids- og trygderett og ferieloven. Monica har god oversikt over regelverket, og hjelper deltakerne med å få den oversikten og kunnskapen de trenger i hverdagen for å håndtere praktiske problemstillinger.

 

Vanja er advokatfullmektig med spesialområder innen arbeids- og trygderett. Hun har tidligere arbeidet som rådgiver i NAV og har særlig kompetanse innen foreldre- og sykepenger, samt pensjon. Vanja er dyktig og har god forståelse for de praktiske problemstillingene som oppstår på en arbeidsplass og evner å knytte dette sammen med regelverket på en enkel måte.

 

Vi hjelper deg gjerne!

Fyll inn skjemaet under, så kontakter vi deg for en uforpliktende prat.

Vi trenger ditt samtykke.