Portrettfoto av Arne Krokan

Fremtidens HR #1

med Arne Krokan og Merete Hverven

Webinar On Demand

I dette webinaret forteller Arne Krokan, professor Institutt for sosiologi og statsvitenskap ved NTNU hva digitalisering betyr for fremtidens arbeidsliv. I tillegg snakker Merete Hverven, CEO i Visma om hva hun mener kreves av virksomheter fremover, hvordan dette vil endre HR, og hvordan HR kan bidra til verdiskapning.

Fyll inn skjema for å få tilgang til webinaret

Vi trenger ditt samtykke.

Om foredragsholderne

 
Portrett av Arne Krokan

Arne Krokan
Professor Institutt for sosiologi og statsvitenskap, NTNU

Arne Krokan er professor ved NTNU der han forsker på hvordan teknologi endrer samfunnet. Spesielt organisasjoner, forretningsmodeller og vilkår for verdiskaping. Han underviser også kurs i blant annet «Digitalisering og digital transformasjon».

Med bakgrunn i sosiologi, psykologi, statistikk og medievitenskap har han utgitt en rekke bøker om digital økonomi, nettverksøkonomi, forretningsutvikling for det digitale nettsamfunnet, digital læring og om «Hvordan teknologi endrer samfunnet».

Portrett av Merete Hverven

Merete Hverven 
CEO i Visma

Merete Hverven tok over som CEO i Visma april 2020. Hun startet som HR-direktør i Visma i 2011 og i 2013 gikk hun over som HR-direktør i konsernledelsen. Fra 2018 hadde hun i tillegg rollen som Deputy CEO.

Merete brenner for mangfold og likestilling på arbeidsplassen og har initiert ulike programmer for å øke mangfold på tvers av Visma. Hun ble stemt frem som en av topp 3 mest innflytelsesrike damer i teknologi av ODA Award i 2019.

Vil du vite mer om våre løsninger for HRM?