Din forretningsplan. Ditt veikart til suksess.

Forretningsplanen hjelper deg å unngå feiltrinn og øker sannsynligheten for å lykkes. Skal du skaffe investorer, søke om lån eller støtte til oppstart er det ofte en forutsetning at du legger frem en god forretningsplan. Planen skal vise at du har en gjennomtenkt forretningsidé som har livets rett.

 

Nettbasert forretningsplan.

Forretningsplanen vår veileder deg på veien mot å få din idé og dine drømmer realisert, ved å stille en rekke spørsmål som en enhver entreprenør bør kunne svare på. Planen inneholder spørsmål om:

  • Hvordan nå ut til kundene

  • Største utfordringene

  • Økonomistyring

  • Kostnader

  • Forventet salg

Visma Forretningsplan er enkel å skrive og vedlikeholde. Planen hjelper deg med å holde oversikt over alt som skal med, hvilke punkter som er ferdig og hvilke som gjenstår.

 

Hvorfor forretningsplan?

En forretningsplan er en strukturert og gjennomarbeidet fremstilling av dine planer om å starte egen virksomhet. Planen beskriver forretningsideen og hvordan du skal tjene penger på den. Den beskriver virksomhetens mål og hvordan disse målene skal nås.

Potensielle investorer, leverandører, samarbeidspartnere, ansatte og kunder kan ha nytte og ønske om å lese den.

 

Gratis forretningsplan

Nettbasert forretningsplan. Helt gratis.

Vi trenger ditt samtykke.

Har du finansieringen i orden?

 

DNB kan hjelpe deg.

I DNB får du banktjenester du trenger til daglig drift – nettbank, kort og konto på ett sted. Det koster selvfølgelig ingenting å bli kunde. Du betaler kun for det du velger å bruke. Bedriftspakken Partner passer for bedrifter i etableringsfasen, små- og mellomstore bedrifter som allerede er etablert og foreninger og lag. DNB har bred kunnskap og erfaringer innen alle bransjer.

Bedriftspakken Partner

  • Bedriftskonto, skattetrekkskonto og plasseringskonto 

  • Nettbank - for èn nettbank-bruker

  • Mobilbank - tilgang til banken når som helst hvor som helst 

  • Visa debetkort uten årspris

Visma eAccounting

Smart regnskapsprogram
for små bedrifter

Prøv gratis

Visma eAccounting

NYHETSBREV

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev for småbedrifter

NYHETSBREV

Vi trenger ditt samtykke.

© 2019 Visma Mamut

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.