Agenda

Klikk på titlene under for å hoppe direkte til ønsket del i videoen. Merk; start videoen først.

Lurer du på noe? Ta kontakt

Tverrfaglig samarbeid #3

Se alle seminarene

Dette seminaret er ett av flere nettseminarer om tverrfaglig samarbeid. Ta en titt på oversikten og få med deg de andre seminarene som har vært. 

Foredragsholderne

Linnea Glimsdal

Linnea Glimsdal
UX-designer, Visma Enterprise

Linnea jobber som UX-designer for Visma Flyt Samspill og Visma Flyt Sosial. Hun er nyutdannet innen interaksjonsdesign, og har god erfaring rundt å jobbe med brukere med behov som går litt utenfor normen. 

Sten Gunnar Knudsen

Sten Gunnar Knudsen
Direktør forretningsområde Helse, Visma Enterprise

Sten Gunnar er direktør innen forretningsområde for Helse, og har det overordnede ansvaret for Visma sin satsning innen Helse.

Tor Thorsen

Tor E. Thorsen
Fagmann og pårørende

Tor er en fagperson, nå pensjonert, med lang erfaring fra både skoleverket, NAV og rådgivning innen PP-tjenesten. Han har også jobbet med IP i fylkeskommunen og har fortsatt et brennende engasjement for dette.

Tuva Hovind

Tuva Hovind
PMM (Forretningsutvikler), Visma Enterprise

Tuva er utdannet barnehagelærer fra HiOA, samtidig som hun har en bachelor fra Campus Kristiania innen merkevareledelse. I Visma jobber hun som forretningsutvikler for Visma sine produkter rettet mot oppvekst, utdanning og tverrfaglig samhandling.

Narvik kommune

Narvik kommune
Med flere ulike representanter

Vi har reist til Narvik kommune og undersøkt deres erfaringer så langt med tverrfaglig samarbeid. Bli med når vi banker på dørene hos både ledelsen og ulike aktører ute i feltet.

Morten Lossius

Morten Lossius
Product Manager, Visma Enterprise

Morten Lossius er utdannet innen barnevern og helseadministrasjon, og har praksis fra BUP, skole/undervisning og rehabilitering. Han har arbeidet med produktutvikling i Visma siden 90-tallet. Han er i dag produktansvarlig for tre ulike skyløsninger; Visma Flyt PPT, Visma Flyt Sikker Sak og Visma Flyt Samspill.

Lurer du på noe?