Jobb smart som lønn og HR-ansvarlig

Skap en enklere og bedre hverdag for deg og dine kolleger

Få full kontroll på ditt ansvarsområde

Lønn og HR

Hvordan kan du jobbe mest mulig effektivt med ditt fagfelt? Legge best mulig til rette for ryddige forhold og høy trivsel på din arbeidsplass? Uansett om du jobber med lønn og HR fulltid, deltid eller som del av et team, har du i dag store muligheter for å forenkle og forbedre din og dine kollegers jobbhverdag.

  • Brukervennlige og intuitive løsninger
  • Automatisering fremfor punching
  • Selvbetjening for alle ansatte

På denne siden finner du smakebiter på alle mulighetene du og din bedrift innenfor lønn og HR.

Jobb smart med lønn og HR
Som lønn og HR-ansvarlig har du i dag alle muligheter til å jobbe stadig mer effektivt med dine oppgaver og ditt fagfelt. Og ikke bare det. Ditt mulighetsbilde for å bidra til en enklere jobbhverdag for kollegene dine, og en mer effektiv bedrift som helhet, har aldri vært større. Hvor ligger du og din bedrift i løypa?  

 
1

Slutt på punchingen!

Ønsker du å effektivisere din egen jobbhverdag? Moderne lønn- og HR-løsninger er designet for å forenkle og automatisere og lønn- og personalarbeidet, slik at du får bedre tid til andre viktig oppgaver. Det betyr at du slipper å bruke tid punching, og ikke er avhengig av diverse Excel-ark og skjemaer. Isteden overlater du administrative oppgaver til digitale løsninger, slik at du kan bruke tiden din enda bedre. 

2

Digital selvbetjening for alle ansatte

Du vet godt at manuelle personalskjemaer har en tendens til å bli fylt ut feil, og at mange ansatte gjerne skulle vært foruten slike små administrative oppgaver. I dag gjør nettbaserte løsninger og apper det enkelt for ansatte å føre utlegg, fravær og timer - og hindrer samtidig feil og ufullstendige registreringer. Du får fornøyde kolleger, det blir langt færre retursendinger frem og tilbake, og dataene går automatisk inn i lønnssystemet.

3

Korrekte og komplette data

Det er viktig for alle ansatte at lønn og ytelser utbetales korrekt, og at fravær og timer registreres feilfritt. Samtidig er det viktig for bedriften med komplette data, blant annet på sykefravær, slik at dere kan sette inn relevante tiltak. Med moderne løsninger sikrer du at ansatte får det de har krav på, og du vil oppleve at lønnssystemet har langt mer korrekt og komplett informasjon enn du er vant til. Det er viktig både for deg og for organisasjonen som helhet.
Lønnssystemer med brukeren i sentrum
Lønnssystemet er den viktigste tekniske motoren i lønn og HR-arbeidet. Alt blir enklere, både for deg og alle ansatte, når organisasjonen har full kontroll på ansattforhold, lønnsutbetalinger og ytelser, og ferie og fravær. I Visma har vi landets mest brukte og anerkjente lønnssystemer, som gir deg og din bedrift de beste forutsetningene for å jobbe smart med lønn og personal.
Verktøy for alle ansatte
Ved å gjøre det enkelt for ansatte og ledere, blir ting også enkelt for deg som jobber med lønn og HR. Med intuitive løsninger for føring av reiseregninger og utlegg, timer, ferie og fravær, samt godkjenning, blir dine kolleger både effektive og fornøyde. Dataene sendes automatisk inn i lønnssystemet, slik at du slipper å bruke tid på punching. Isteden får du en kontrollfunksjon hvor du tar stikkprøver og håndterer avvik. Dermed frigjør du tid til andre viktige oppgaver.

Godkjenning

Gi ledere mulighet til å ta unna godkjenning av fakturaer, utlegg, timer på farten. På nett og mobil.

Godkjenning på farten 
Aldri mer utdaterte håndbøker
Det er HR-ansvarlig sitt ansvar at alle ansatte i bedriften har tilgang til oppdatert informasjon om rettigheter og plikter, regler og rutiner på arbeidsplassen - når de måtte trenge det. Med Visma Håndbøker får alle ansatte dette lett tilgjengelig. Håndbøkene er enkle å tilpasse og administrere, og vi sørger for at de til enhver tid er oppdatert i henhold til lover og regler.


Visma Håndbøker omfatter:

Kurs og kompetanse på lønn og HR

Bygg kompetanse på lønn og personalhåndtering

For oss er det viktig at det skal være enkelt for deg å holde deg oppdatert på ditt fagfelt, og at du skal ha mulighet til å bygge verdifull kompetanse. Derfor har vi et bredt kurstilbud med både klasseromskurs og nettkurs rettet mot din rolle. Samtidig har vi et dedikert kompetansesenter for lønn og HR, slik at alltid kan få svar på faglige og tekniske spørsmål når det haster.

Se vårt kurstilbud innen lønn og HR

Snakk med eksperter og likesinnede

På vårt kundesamfunn Visma Community får du som Visma-kunde fri tilgang til et skreddersydd ressursområde for deg som jobber med lønn og HR. Her blir du en del av et stort fellesskap som jobber profesjonelt med lønn og HR, og du møter våre eksperter. På Community finner du blant annet fagnytt, brukertips, forum og webinarer.

Sjekk ut lønn- og HR-området på Visma Community

La oss vise deg våre løsninger innenfor lønn og HR!

Vi tar gjerne en nærmere titt på hva våre lønnsløsninger kan gjøre for deg og din bedrift.
Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg for en uforpliktende prat.