Jobb smart som leder

Skap en fremoverlent bedrift og ta livet av tidstyvene

Digitalisering og omstilling


Daglig Leder

Har din bedrift omstillingsevnen dere behøver? Prioriterer dine ansatte forretningsutvikling og verdiskaping, mens manuelle rutiner reduseres til et minimum? For deg som bedriftsleder har det digitale mulighetsbildet aldri vært større. Både for å effektivisere din organisasjon som helhet - og for å forenkle og forbedre jobbhverdagen til alle ledere og ansatte individuelt. 

  • Spill på lag med digitaliseringen
  • Ta livet av manuelle tidstyver
  • Bygg en endringsvillig organisasjon

Se hvordan digitalisering kan bidra til en trygg fremtid og styrket lønnsomhet for din bedrift. 

Din digitale forretningsstrategi
Hvor mye av din og dine kollegers tid går med til administrative og manuelle oppgaver? Hvordan blir fremtidens forretningsmodeller seende ut i din bransje? For å sikre fremtidig lønnsomhet, blir evne til digital omstilling avgjørende for små og store bedrifter i alle sektorer. Gjør digitalisering og automasjon til del av din forretningsstrategi.
 
 
1

Ta steget opp i nettskyen

Nettbasert programvare forenkler arbeidsprosesser, bidrar til fleksibilitet og forutsigbarhet - og kutter kostnader. Du har alltid tilgang til systemer og sanntidsdata, og kan omdirigere penger du tidligere brukt på drift av kostbare serverparker og dyre programvareoppgraderinger.

2

Bruk mobilen

Smarttelefonen har revolusjonert våre private liv. Neste skritt er livet på jobb. Små administrative oppgaver, som reiseregninger, timeføring og godkjenning, kan i dag enkelt tas hånd om på mobilen. Selgere har viktig informasjon i lomma, og økonomiske nøkkeltall og rapporter er bare en berøring eller et tastetrykk unna.

3

Kunstig intelligens

«Kunstig intelligens» handler ikke bare om roboter. Like mye handler det om systemer som lærer av brukernes atferd. Fakturerer du en kunde på samme vis hver måned, vil systemet automatisk foreslå samme prosedyre neste gang. Viser din atferd at du har et utlegg som gjentas fra uke til uke, vil systemet plukke det opp.  I årene fremover vil små og store forretningsløsninger bli stadig mer intelligente, og på den måten automatisere rutineoppgaver som i dag er manuelle i din bedrift.
Systemer som digitaliserer
Som daglig leder er du fullt klar over viktigheten av at kjernesystemene i din bedrift fungerer optimalt. Spesielt regnskap og lønn er avgjørende funksjoner for sunn drift, uansett om det håndteres av enkeltindivider, egne avdelinger - eller er satt ut til et regnskapsbyrå. I Visma har vi landets mest brukte regnskaps- og lønnssystemer, samt anerkjente systemer for prosjektstyring og CRM.
Ta med dine ansatte på den digitale reisen
Våre forretningsløsninger er ikke bare rettet mot et fåtall profesjonelle brukere i din bedrift. Med nettbaserte løsninger og mobilapper slipper dine ansatte å bruke unødvendig tid på administrative oppgaver, og får tilgang til oppdatert informasjon som er relevant for egne oppgaver og mål.

Økonomiske
dashbord for alle

Gi ansatte eierskap til mål og resultater med skreddersydde dashbord med relevante nøkkeltall og rapporter.

Involvér dine ansatte

Gjør det lett å være leder

Ta unna godkjenning av fakturaer, utlegg, timer på farten. På nett og mobil.

Godkjenning på farten

CRM i nettskyen

Gi selgere, kundebehandlere og andre tilgang til relevant informasjon om kunder og potensielle kunder.

Jobb smart med CRM

Logistikk

Har din bedrift ordre og varer? Gi ansatte på lageret og i økonomiavdelingen full kontroll på varelager og logistikk.

Effektiv lagerstyring

Fravær og timer

Gi alle ansatte muligheten til å registrere fravær, søke om ferie og eventuelt føre timer på nett og mobil.

Fravær og timeføring
Styrk kompetansen i din bedrift

Kurs og kompetanse

Alle bedrifter som skal leve godt i fremtiden er avhengig av kompetanse og endringsevne internt. Derfor har vi et bredt kurs- og kompetansetilbud mot alle våre kunder. Vi tilbyr kurs og nettkurs innenfor blant annet ledelse, regnskap, lønn og HR, og vi har sterke fagmiljøer bare et tastetrykk eller en telefonsamtale unna.

Se vårt kurstilbud

Bruk løsningene best mulig

Som Visma-kunde får du og dine ansatte tilgang til Visma Community. Finn informasjon og brukertips for alle våre produkter, samt fagnytt, forum, nedlastinger, kurs og gratis webinarer. Hele din organisasjonen har her enhver tid tilgang til oppdatert informasjon om Visma-løsningene dere benytter, og brukere av økonomi- og lønnssystemet har siste nytt og faglig informasjon lett tilgjengelig.

Besøk Visma Community

La oss vise deg våre løsninger!

Vi tar gjerne en nærmere titt på hva våre kan gjøre for deg og din bedrift.
Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg for en uforpliktende prat.