Jobb smart

Verktøyene som gjør deg effektiv på jobb

En smartere og enklere jobbhverdag


Ansatt

 

Digitaliseringen har forlengst forandret vår private hverdag. Men også på jobb er mulighetene enorme. Med digitale løsninger på nett og mobil kan du i dag effektivisere en rekke administrative rutiner som finnes i alle jobber, og du kan utnytte digitale løsninger til å ivareta dine egne oppgaver på en stadig bedre måte.

  • Digitalisering av administrative oppgaver
  • Ta eierskap til målsetninger og resultater
  • Informasjonen du trenger lett tilgjengelig

På denne siden får du smakebiter på alle mulighetene som finnes for å forenkle og forbedre din jobbhverdag.

Jobb smart på nett og mobil

Med nettbaserte løsninger og apper har du som ansatt muligheter til å ta hånd om administrative oppgaver nøyaktig når det passer deg, i enkle og intuitive brukergrensesenitt. Samtidig gjør nettskyen det enkelt å få tilgang til oppdatert informasjon som er relevante for dine oppgaver og mål. Se noen av dagens muligheter under. 


Ferie og fravær

Registrering av fravær og søknad om ferie har aldri vært enklere. Og du får full oversikt over eget fravær.

Effektiv fraværsregistrering


Timeregistrering

Før timer, overtid og fleksitid på 1-2-3, og få full kontroll på hvor mye du har til gode. På mobil og nett.

Gjør det lett å føre timer

Innsikt med
økonomiske dashbord

Ta eierskap til dine mål og resultater med skreddersydde dashbord som henter sanntidsdata fra økonomisystemet. 

Få informasjonen du behøver

CRM i nettskyen

Jobb smart og fleksibelt med nye og eksisterende kunder. Uansett om du jobber med salg, marked, support eller annet. 

All kundeinformasjon for hånden


Full kontroll på prosjekter

Gjør det enkelt å jobbe med prosjekter. Sørg for god oversikt, progresjon og ansvarsfordeling i prosjektene du deltar i.  

Smart og nettbasert prosjekstyring

Spill på lag med digitaliseringen
1

Mindre tid på administrasjon

Med digitale løsninger kan du vinke farvel til kompliserte personalskjemaer. Løsningene hjelper deg også med å registrere korrekt og komplett informasjon. Et utlegg får du for eksempel ikke sendt inn før du har fylt ut alle nødvendige felter, og du kan ikke søke om mer ferie enn det du har igjen. Med veiledning fra systemene går registreringen raskere, og du slipper å få dokumenter i retur.


2

Alltid informert og oppdatert

Med tilgang til relevante systemer, data og rapporter på nett og via mobilen, har du alle muligheter til å jobbe smartere og mer effektivt med dine oppgaver. Samtidig åpner dagens løsninger for at du kan involvere deg dypere i driften på din arbeidsplass. Som en velinformert medarbeider blir din innsats og dine innspill enda mer verdifulle, og det blir morsommere å ta tak i arbeidsoppgavene.   


3

Full oversikt over ditt ansattforhold

Med et moderne lønnssystem har du i dag full oversikt din ansattprofil på nett, med status på ferie, fravær, utlegg og timer, i tillegg til lønn og personlige opplysninger. Men ikke bare det. Har du sendt inn noe til godkjenning, kan du følge godkjenningsprosessen live ved å logge inn på ditt eget profilområde, og du vil etterhvert til enhver tid kunne se hva som venter ved neste lønnsutbetaling, inkludert opparbeidede ytelser. 
Alltid tilgang til håndbøker og regelverk
Vet du hvor siste versjon av personalhåndboken ligger? Og hvor finner du egentlig HMS-reglene? Som ansatt skal du ha enkel tilgang til informasjon om rettigheter og plikter, regler og rutiner på din arbeidsplass. Med våre håndbøker har du alt dette et tastetrykk unna. Visma Håndbøker er nettbaserte, alltid oppdaterte, og alltid tilgjengelige.


Visma Håndbøker omfatter:

Styrk din kompetanse

Gå på kurs

Kunnskap er det viktigste aktivumet du har i din jobb og i dagens arbeidsmarked. I Visma har vi et omfattende kurstilbud, med både klasseromskurs og nettkurs, innenfor en rekke ulike felter. Det inkluderer blant annet et bredt utvalg av kurs for å lære teknikker og kunnskaper som hjelper deg med å effektivisere og forenkle din jobbhverdag. 

Se vårt kurstilbud

Bruk løsningene best mulig

På vårt kundesamfunn Visma Community får du fri tilgang til informasjon og brukertips om Visma-løsningene og appene du som ansatt bruker. Her får du svar på dine spørsmål, og vi holder deg oppdatert når det rulles ut ny funksjonalitet i løsningene.

Besøk Visma Community

La oss vise deg våre løsninger!

Vi tar gjerne en nærmere titt på hva våre kan gjøre for deg og din bedrift.
Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg for en uforpliktende prat.