GRATIS WEBINAROPPTAK:

Visma Flyt Samspill

Fyll ut skjemaet under for å se gratis webinaropptak.

Agenda

I løpet av 40 minutter vil Terje og Morten gi deg et innblikk i Visma Flyt Samspill og hvordan dette systemet kan hjelpe deg og din virksomhet i de daglige arbeidsoppgavene.

(Opptak: 9. september 2021.)

terje sagenes profilbilde

Terje Sagenes
Seniorkonsulent

Terje har siden 2001 jobbet i Visma. Han har hatt ulike roller; løsningsansvarlig, avdelingsleder og fagkonsulent. Han har i hovedsak jobbet med løsningene HsPro, SamPro/Samspill og Visma Samhandling Arkiv, samt levert svært mange innføringsprosjekter rundt omkring i landet. Terje er utdannet sykepleier med tilleggsutdanning i ledelse/administrasjon, og har jobbet 15 år i kommunal sektor før han begynte i Visma.

Morten Lossius profilbilde

Morten Lossius
Product Manager 

Morten Lossius er utdannet innen barnevern og helseadministrasjon, og har praksis fra BUP, skole/undervisning og rehabilitering. Han har arbeidet med produktutvikling i Visma siden 90-tallet. Morten har ledet an arbeidet med utviklingen av SamPro helt fra starten i 2006. SamPro (nå Visma Flyt Samspill) er den mest utbredte løsningen i kommune-Norge for arbeid med Individuelle Planer (IP), og etterhvert en rekke andre plantyper som BTI/Stafettloggen. Han er i dag produktansvarlig for tre ulike skyløsninger; Visma Flyt PPT, Visma Flyt Sikker Sak og Visma Flyt Samspill.