Agenda

 • Status utvikling og leveranse av Visma Flyt Barnevern (Fra 1:40)
  v/ Kersti Maren Halvorsen, Visma Enterprise

 • Datasikkerhet (Fra 12:00)
  v/ Magnus Moan, Visma Enterprise

 • Erfaringer med innføringsløpet (Fra 20:05)
  v/ Stine Ygemar, Visma Enterprise

 • Rapportering & lederstøtte m/demo (Fra 26:40)
  v/ Kersti Maren Halvorsen og Mari Brovold, Visma Enterprise

Lurer du på noe? Ta kontakt

Kommune-Norges nye fagsystem for barnevernet #6

Her kan du laste ned hele presentasjonen

Last ned presentasjonen

 

--------------------------------------------------------------

Spørsmål og svar fra dere

Flere av dere har kommet med gode spørsmål til oss i etterkant av seminaret. Vi setter stor pris på engasjementet og har opprettet en egen side hvor dere finner svar på en rekke sentrale spørsmål. Lurer du på noe kan du også kontakte oss her.

Se alle seminarene

Dette seminaret er ett av flere i serien 'Kommune-Norges nye fagløsning for barnevernet'. Ta en titt på oversikten og få med deg de andre seminarene som har vært. 

Foredragsholderne

Kersti Maren Halvorsen

Kersti Maren Halvorsen
Produktsjef, Visma Enterprise

Kersti Maren har jobbet i Visma med IT løsninger for barnevernet og andre offentlige fagløsninger i 15 år. De siste årene som produktsjef med fokus på barnevern og PPT.

Magnus Moan

Magnus Moan
Direktør for Teknologi og Forretningsdrift, Visma Enterprise

Magnus jobber som Direktør for Teknologi og Forretningsdrift. Han har en mastergrad i Industriell Økonomi fra NTNU. Tidligere har han arbeidet som programmerer, men han fokuserer nå hovedsakelig på team- og prosjektledelse.

Stine Ygemar profilbilde

Stine Ygemar
Fagkonsulent, Visma Enterprise

Stine er fagkonsulent for barnevernproduktene Familia, Flyt barnevern, Flyt Sikker sak og Flyt Samspill, ansatt i Visma siden 2022. Med bakgrunn som barnevernpedagog, har hun erfaring fra kommunal barneverntjeneste, skole, barnehage og institusjoner. Hennes rolle omfatter implementering av fagsystemer, opplæring, support og hjelp med organisasjonsstruktur og tilgangsstyring.

Mari Brovold profilbilde

Mari Brovold
Løsningsansvarlig, Visma Enterprise

Mari jobber i dag som løsningsansvarlig, hvor hun utnytter sin omfattende erfaring og kunnskap til å levere optimale fagløsninger til kundene. Før dette, hadde hun en stilling som fagkonsulent i Visma. I denne rollen var hun ansvarlig for både levering og implementering av våre produkter og tjenester, og arbeidet tett med kunder for å sikre at deres behov og forventninger ble møtt. Hun har derfor solid kjennskap til hva det innebærer å implementere nye kunder og gjennomføre opplæring i bruk av fagløsningene. Mari er utdannet barnevernspedagog, og jobbet i det kommunale barnevernet før hun begynte i Visma.

Gaute Hansen profilbilde

Gaute Hansen
Key Account Manager, Visma Enterprise

Gaute Hansen har arbeidet i Visma siden 2015. Han har både teknisk og salgsmessig bakgrunn fra IT bransjen siden starten på 90-tallet. I Visma jobber han med fagløsninger for oppvekst og velferd, og er kundeansvarlig for kommuner og fylkeskommuner i region Øst.