Retail Hardware

- i samarbeid med ledende produsenter

Vi har installert og forvaltet komplette butikkdataløsninger, inkludert blant annet kassepunkter, kontanthåndtering, vekter, elektroniske hylleforkanter, bakromsløsninger, printere og håndterminaler for retailere i Norge i over 30 år. 

I samarbeid med ledende produsenter klargjør vi og sørger for at våre kunder har den beste og mest stabile hardwaren i markedet. Vi tester all hardware etter alle kunstens regler før vi går til markedet, slik at avdekker eventuelle feil på maskinvaren før den kommer i butikk. 

Etter at maskinvaren er installert sørger vi for driftsstøtte, god support, håndtering av garanti- og serviceavtale og logisikk samt håndtering av retur. 

Kassepunktet (POS) - det mest kritiske punktet i butikken 

Et komplett kassepunkt består av flere komponenter og disse må kommunisere feilfritt. 

Kassen i en effektiv butikk er et viktig bidrag til lønnsomhet og mersalg. Integrasjonsmuligheter, driftssikkerhet og moderne grensesnitt gjør hverdagen enklere for detaljhandleren. Integrerte systemer gjør kassen til et sentralt punkt i butikken.

Perifieri

Vi leverer alt av ekstra utstyr (periferi) til butikkene, som bongskrivere, scannere, kasseskuffer, vekter, displayer etc. 

Print

Selv i den digitale verden er det fortsatt behov for print. Det skal printes rapporter, plakater og etiketter. Med en god printer i butikk kan man selv styre hva man skrive ut, og det kan komplementeres med automatisk tonerpåfylling gjennom en driftsavtale med oss. 

Vi leverer i dag printere fra Lexmark og HP. 

retail hardware printere

Tilbehør/rekvistia

Ergonomi: Ikke alle butikker og innredninger er like. Ofte må det tilpasses og samtidig skal vi sørge for at de ansatte har god ergonomi når de bruker sine verktøy. Vårt samarbeid med Ergonomic Solutions sørger for at våre kunder har tilgang på det beste innen ergonomi, og sørger for at man kan plassere bankterminaler, bongskrivere, skjermer, tastatur osv. på en fleksibel og effektiv måte. 

Rekvisita: Det er alltid behov for påfylling av toner/blekk, kasseruller, kabler osv. Vi leverer alt man trenger, enten via Retailshop eller abonnementsavtale. 

     Lexmark logo

    datalogic logo

Ta kontakt med oss i Visma Exso om komplette butikkdataløsninger

Kontakt Visma Exso

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.