24 Mar 2023
Software

Visma Talent Solutions blir ny partner for Læringsportalen i Helse Sør-Øst

Visma Talent Solutions skal levere ny læringsplattform for over 80.000 ansatte i Helse Sør-Øst.

En moderne læringsplattform levert av Visma Talent Solutions skal bidra til at Helse Sør-Øst når sine læringsmål og utvikling for egne ansatte og partnere. 

Løsningen gjør det mulig å styre, tildele, automatisere og spore læringsaktiviteter, og skal imøtekomme Helse Sør-Øst sitt behov for å gjøre slike prosesser mer digitale og effektive.

"Å levere våre tjenester til den største helseleverandøren i Norge, hvor læring er avgjørende for å lykkes, er noe vi er veldig stolte av", sier Tobias Linge Hareide, managing director i Visma Talent Solutions.

Mens Visma Talent Solutions har flere kunder innenfor den svenske helsesektoren, er Helse Sør-Øst den første kunden innen helsevesenet i Norge. Rammeavtalen som er signert omfatter alle de regionale helseforetakene.

"I Helse Sør-Øst er vi opptatt av gode og effektive verktøy for kompetanseheving. For våre medarbeidere er arbeidsplassen den viktigste arenaen for kompetanseutvikling, og vi ønsker å kunne tilby varierte og engasjerende læringsløp", sier Ramin Darisiro, spesialrådgiver for digital læring og kompetanseutvikling i Helse Sør-Øst RHF. 

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Lage Bøhren, kommunikasjonssjef i Visma +47 921 57 801

[email protected]

Om Visma Talent Solutions

Visma Talent Solutions er et SaaS-selskap som tilbyr all viktig kunnskap og verktøy for å hjelpe kunder med å levere en flott medarbeiderreise – tiltrekke, ansette og utvikle sine talenter alltid med tilgjengelig støtte. Vi har 96 kolleger i fem land, som har som mål å skape verdens beste arbeidsplasser.

Lage Bøhren

Nasjonal pressekontakt for Visma Norge.