25 Mar 2024
M&A

Visma styrker tilbudet av innkjøpsløsninger med Vieri

Skybasert innkjøpsløsning blir en del av Visma-familien.

Visma har kjøpt Vieri, en leverandør av digitale innkjøpsløsninger til norske offentlige og private virksomheter.

Vieri fører innkjøpere og leverandører sammen gjennom en effektiv og brukervennlig SaaS-løsning, som forenkler hele innkjøpsprosessen for alle parter.

“Vi er svært glade for å annonsere oppkjøpet av Vieri, et selskap som har utmerket seg med et moderne og brukervennlig produkt som enkelt kan integreres med ulike ERP-systemer. Nå som de blir en del av Visma-familien, styrker vi vårt tilbud av innkjøpsløsninger både til offentlig og privat sektor”, sier Yvette Hoogewerf i Visma, direktør for MLE-segmentet i Visma.

Vieri vil drive videre under samme ledelse og merkenavn.

“Ved å bli en del av Visma, sikrer vi at produktutvikling og vekst fortsatt har høyeste prioritet i Vieri. For våre kunder vil dette innebære en enda sterkere «purchase to pay»-løsning, med sømløs integrasjon mellom ERP-systemet, inngående faktura og bestilling”, sier Brikt Grendar, daglig leder i Vieri.

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Lage Bøhren, kommunikasjonsdirektør i Visma, +47 921 57 801
[email protected]

Om Visma
Visma er en ledende leverandør av skybasert, virksomhetskritisk programvare, med omsetning på 2,06 milliarder euro i 2022, 15,000 ansatte og 1.7 millioner kunder i Europa og Latin-Amerika. Ved å forenkle og automatisere prosesser for bedrifter og organisasjoner av alle størrelser, bidrar vi til å skape et mer effektivt og fremgangsrikt samfunn. Les mer om oss på visma.no.


Om Vieri
Vieri ble etablert i 2017 som en skybasert tjeneste for programvare innenfor innkjøp. Vieri har 24 ansatte og hadde i 2023 en omsetning på 34,4 millioner NOK. Vieri har circa 600 kunder, og har sitt utgangspunkt i det norske markedet. Les mer om Vieri på vieri.no.

Lage Bøhren

Nasjonal pressekontakt for Visma Norge.