20 Mar 2023
M&A

Visma styrker satsingen på logistikkløsninger med BxSoftware

Visma kjøper BxSoftware, en ledende leverandør av programvare for lager- og logistikkhåndtering.

BxSoftware har som mål å være markedsledende på innovasjon og kostnadseffektive løsninger for logistikk og datafangst.

Selskapets standardiserte produkter selges via et bredt forhandlernett, og kan bygges på toppen av kundenes eksisterende ERP-systemer med komplementær og avansert funksjonalitet.

“BxSoftware har en unik kombinasjon av operasjonell og teknologisk kompetanse som har slått svært godt an hos kundene. Når de nå blir en del av Visma-familien, representerer det et betydelig løft for vår satsing på løsninger for logistikk og lagerhåndtering i ERP-systemer”, sier Yvette Hoogewerf, Business Area Director ERP i Visma.

Siden etableringen i 2011 har BxSoftware bygget opp en sterk markedsposisjon i Norge, samt en voksende tilstedeværelse i de andre nordiske landene. Som en del av Visma vil denne geografiske ekspansjonen forsterkes ytterligere.

Nær samarbeidspartner

BxSoftware vil fortsatt drives som et uavhengig selskap under samme ledelse, og skal fortsette å levere logistikk- og merkeløsninger til både Visma og andre partnere.

“Vi ser store muligheter ved å bli en del av Visma, en nær samarbeidspartner over flere år med mange felles kunder, sier Sven Tore Iversen, adm. direktør i BxSoftware.

For handelsselskaper utgjør varelager og leveringspresisjon en klar konkurransefordel. Dermed ligger det betydelig merverdi i å velge den løsningen som mest effektivt sørger for at kunden får rett vare på rett sted - til rett tid.

“Det er gøy å se hvordan Visma satser på logistikk i skyen, og den satsingen gleder vi oss til å bli en del av. Sammen skal vi bygge et enda bedre produkt for kundene”, sier Iversen.

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Lage Bøhren, kommunikasjonssjef i Visma +47 921 57 801

lage.bohren@visma.com

Lage Bøhren

Nasjonal pressekontakt for Visma Norge.