11 Jan 2024
Organisation

Visma styrker konsernledelsen med ny segmentdirektør

Yvette Hoogewerf blir ny segmentdirektør for Medium and Large Enterprise (MLE).

Visma, en ledende leverandør av virksomhetskritisk programvare i Europa og Latin-Amerika, har utnevnt Yvette Hoogewerf som ny segmentdirektør for Medium and Large Enterprise (MLE) fra 1. januar 2024.

Hoogewerf har over 25 års erfaring fra programvareindustrien, med særlig vekt på ERP for SMB-markedet. Hun kom til Visma gjennom oppkjøpet av Mamut i 2011, og har siden den gang jobbet i ulike roller og besatt ledende stillinger i konsernet, sist som direktør for forretningsområdet ERP.

“Jeg gleder meg til å være med på å ytterligere styrke og utvikle MLE-segmentet i Visma, som fortsatt utgjør en av grunnpilarene i selskapet. Vi ser mye bevegelse i ERP- og HRM-markedene i Europa for tiden, ettersom flere store selskaper flytter systemene sine til skyen. Med Vismas sterke tilbud av SaaS-produkter, omfattende partnernettverk og betydelig erfaring fra skymigrasjon i Norden, er vi i en sterk posisjon til å støtte kundene våre på denne reisen”, sier Hoogewerf.

Blant Europas største

Visma er organisert i de fire hovedsegmentene Small Business, MLE, Public og Ecosystem, som alle er representert i konsernledelsen med en segmentdirektør. Totalt omfatter MLE 25 Visma-selskaper, som til sammen utgjør en av de største leverandørene av ERP- og HRM-løsninger til mellomstore og store bedrifter i Europa.

Segmentet har rundt 2 800 ansatte, betjener nesten 130 000 kunder og genererer nærmere 500 millioner euro i årlig omsetning. De fleste kunder har høy organisatorisk kompleksitet, og krever sømløs integrasjon mellom sine ulike systemer.

"Jeg er veldig glad for å ha Yvette Hoogewerf på plass som ny leder for MLE-segmentet i Visma. Med sin betydelige bransjeerfaring er hun allerede et verdifullt styremedlem i flere av våre største selskaper, og en sentral bidragsyter i M&A-prosesser. Jeg er sikker på at Yvette er den rette personen for jobben, og et utmerket tilskudd til konsernledelsen", sier Merete Hverven, konsernsjef i Visma.

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Lage Bøhren, kommunikasjonsdirektør i Visma, +47 921 57 801

lage.bohren@visma.com

Om Visma

Visma er en ledende leverandør av skybasert, virksomhetskritisk programvare, med omsetning på 2,06 milliarder euro i 2022, 15,000 ansatte og 1,6 millioner kunder i Europa og Latin-Amerika. Ved å forenkle og automatisere prosesser for bedrifter og organisasjoner av alle størrelser, bidrar vi til å skape et mer effektivt og fremgangsrikt samfunn. Les mer om oss på visma.com.

Lage Bøhren

Nasjonal pressekontakt for Visma Norge.