Dame med øreplugger deltar på webinar

Alltid oppdatert

Kurs, seminarer og konferanser

  Din handlekurv (0)

Pris per deltaker

VER - Visma Enterprise Ressursstyring – Bemanningsplan og rapporter(online)

Det å bruke god tid til å kartlegge tjenestebehov med tilhørende bemanningsbehov, er avgjørende for å skrive gode turnuser.

Gjennomtenkte bemanningsplaner og turnuser gir ett godt grunnlag for bedre å ivareta de ansatte og bruke kompetansen de har på rett sted og til rett tid. Gode turnuser kan bidra til redusert sykefravær og mindre behov for tilleggsbemanning og overtid. Sett fra et brukerperspektiv, vil man kunne gi bedre og mer stabile tjenester, fordi man har tatt en grundig kartlegging av tjenestebehovet, og tilpasset bemanningen og nødvendig kompetanse deretter. 

Målet med kurset, er at deltakerne i etterkant, skal ha tilegnet seg mer kunnskap om de ulike rapportene i systemet og hvordan man kan bygge bemanningsplan. Derfra vil man ha et bedre utgangspunkt for å skrive veloverveide, faglig gode bemanningsplaner og turnuser.

  • Det blir gjennomgang av de verktøyene programmet tilbyr knyttet til båderapporter og bemanningsplan. 
  • Kurset vil gi en innføring i hvordan man bygger en bemanningsplan i programmet med praktiske oppgaver for deltakerne.

Kurset forutsetter at deltakerne har grunnleggende kompetanse i bruk av programmet enten i form av gjennomført grunnkurs, eller lengre erfaring med programmet. Alle deltakerne må ha tilgang til programmet (enten kurs- eller produksjonsbase) under kurset i tillegg til å se kurset på egen skjerm som følge av at kurset innebærer praktiske oppgaver som skal gjennomføres. 

For å få mest mulig ut av kurset og sikre god dialog er det ønskelig at deltakerne har på kamera.

En deltaker pr påmelding

Sted og dato
Antall deltakere
Status Ledige plasser
Varighet 1 dager
Klokkeslett 09.00 - 11.30
Pris 3100
Adresse Web
Kurssted Åpne kart