100 digitale kurs
på 5 dager

fra 25. til 29. mai

Bygg din egen kurskalender


Styrk din kompetanse

Delta på Norges største digitale konferanse 25. – 29. mai med over 100 digitale kurs. Jobber du med regnskap og lønn så er dette konferansen for deg. For kun kr. 2.950,- kan du delta på så mange korte sesjoner du vil, og skeddersy din egen kursuke.

Påmeldinger

Registrering til Visma Kompetansedager er nå stengt fra denne siden. Du kan fortsatt registrere deg på enkeltwebinar her

Vær OBS på at prisen aldri vil overstige kr. 2.950,- selvom du registrerer deg på mange enkeltwebinar.

 

Visma kompetansedager forklart på 30 sekunder – se filmen!

Det er lettere å holde på oppmerksomheten når ting ikke varer og varer. Derfor er alle de 100 kursene mellom 35–45 minutter. Kursene går live (altså i sanntid), slik at du kan stille spørsmål underveis. Du får også opptak i etterkant. Alle vi som er kursholdere i Visma gleder oss veldig til å treffe gamle og nye bekjente.

Introduksjonspris

I løpet av uken kan du ta så mange kurs du vil. Som en hyggelig introduksjonspris betaler du kr. 2950,– for hele kurspakken.

 

Bli kjent med noen av våre kursholdere

Sven Ivar
Sven Ivar
Sven Ivar
Sven Ivar
Sven Ivar
Sven Ivar
Sven Ivar
Sven Ivar
Sven Ivar
VIDEO

Sven Ivar Lønneid

Lover og regler

I disse dager har jeg og mine kollegaer på juridisk rådgivning svart på hundrevis av spørsmål knyttet til koronakrisen. På bakgrunn av dette har vi satt opp flere tidsaktuelle tema innenfor lover og regler, som «Personalspørsmål – Corona-jus» og «Permitternger fra A til Å».

Monika
VIDEO

Monica Bremtun-Olaussen

Lover og regler

Det er tid for ferieplanlegging og ferieutbetaling, og utfordringene i 2020 er nye. Jeg gleder meg til å gi deg en grundig gjennomgang av og svare på spørsmål knyttet til ferie på Sven Ivars og mine kurs: «Ferieplanlegging og feriefastsettelse» og «Om Feriepenger».

Inga
VIDEO

Inga Shvarova

Visma Business

Vi har satt opp mange spennende kurs både for deg som er regnskapsfører, jobber med fakturahåndtering og for deg som er tekniker og superbruker. Bli oppdatert på nyheter i autoprodukter, avsetmming, ordrematch, innstillinger og teknisk oppsett – sammen med oss.

John
VIDEO

John Trygg

Visma Contracting

Om høsten reiser jeg alltid for å møte dere som er Visma Contracting-kunder. Nå kan jeg også treffe dere på nettet med nye temaer innen lønn, ordre og prosjektregnskap. Håper jeg treffer både nye og gamle bekjentskaper – gleder meg til å teste ut den digitale formen sammen med dere!

Runar
VIDEO

Runar Guldbrandsen

Visma.net ERP og Payroll

Jeg er så heldig å få jobbe med skytjenester i Visma! Akkurat nå vet jeg at mange kjører feriepenger, så sjekk ut kurset «Feriepenger i Visma.net Payroll». Om du jobber med regnskap, tror jeg du vil ha utbytte av «Tips og triks i Visma.net Financials».

Christina
VIDEO

Christina Granum

Visma Tid

Kjenner du til det skybaserte timeregistreringssystemet Visma Tid? Er du nysgjerrig på om det er noe for deg, kan du delta på «Bli kjent med Visma Tid» med min kollega Krisofer. Bruker du allerede løsningen, finnes det tre kurs som tar for seg tips og triks, fravær og rapportering.

Vivian
VIDEO

Vivan Dybvik

OneStop Reporting

Dersom du ikke kjenner OneStop Reporting fra før anbefaler jeg inspirasjonswebinaret: “Rapportering og budsjettering for Visma ERP-systemer”, eller så holder temaet mitt og jeg webinar med mye nyttig stoff for alle brukere om nyheter, om å redigere data og dimensjoner og om konsolidering i OneStop Reporting.

Kenneth
VIDEO

Kenneth Skogen

Huldt & Lillevik Lønn

Nå er det tid for feriepenger, og det er alltid greit med en gjennomgang og repetisjon på rutiner og oppgaver man kun gjør en gang i året. I tillegg har vi på grunn av Corona-epidemien mye spørsmål om fravær og permitteringer, så vi har satt opp et eget webinar som viser føring av dette i Huldt & Lillevik Lønn.

Påmeldinger

Registrering til Visma Kompetansedager er nå stengt fra denne siden. Du kan fortsatt registrere deg på enkeltwebinar her

Vær OBS på at prisen aldri vil overstige kr. 2.950,- selvom du registrerer deg på mange enkeltwebinar.

 

Praktisk informasjon

Vi bruker GotoWebinar som vår løsning for webinarer. Der kan du delta via PC/Mac, nettbrett eller telefon bare du har internett. Du må logge deg inn på hvert enkelt webinar og du får tilgang til webinaret en time før det starter.

  • Det er pause mellom hvert webinar
  • Du kan stille spørsmål i en chat funksjon
  • Du får opptak av webinaret i etterkant
  • Kurspakken inngår i avtale om Kursabonnement
Les mer om å delta på webinar

Kursbevis og etterutdanning

Kursbevis blir sendt ut til alle deltakere en dag etter webinaret.

Kurs merket med etterutdanning har vi vurdert til å gi timer til godkjenning for etterutdanning av regnskapsførere og revisor.

Fakturering og avbestilling

Faktura blir sendt i etterkant av kurset.

Alle avbestillinger gjøres til kurs@visma.no senest 5 dager før kursstart.