Dame med øreplugger - webinar

Hvordan er det å delta på webinar?

 

Kanskje er det enklere å delta digitalt enn du tror?

Behovet for kompetanseheving er kanskje større enn noen gang - så benytt muligheten til digital kompetanseheving nå!

Vi i Visma har valgt å benytte GoToWebinar som vår løsning for webinarer. Der kan du delta via PC/Mac, nettbrett eller telefon bare du har internett. Og du lurer kanskje på om kamera må være på? Det må det ikke, men foredragsholder derimot må ha på kamera :-)
  • Nei, du trenger ikke ordne håret :-) du kommer ikke på kamera
  • Det er valgfritt å snakke i webinar
  • Jeg ble forstyrret i løpet av webinaret, kan jeg se det i opptak? Ja
  • Jeg har gammel PC, kan jeg se webinar da? Ja
 

Hvordan er utbytte av et webinar?

Ved å delta på webinar får du et like bra utbytte som om det ville vært et fysisk kurs. Det samme gode innholdet presenteres på en enkel og lettfattelig måte av våre dyktige foredragsholdere.
 

Hvordan er det å delta?

Med et Webinar mener vi at du kan sitte hjemme og følge kurset i nettleseren din. Det er opp til deg om du vil benytte PC/Mac, nettbrett eller mobil. På dagskurs eller lengre kurs anbefaler vi å delta via PC/Mac så du får større skjerm. Da er det bedre å se presentasjonen, kursleder og enklere med de praktiske oppgavene.

Før kurset mottar du e-post med nødvendig informasjon og påloggingslenke. Du kobler deg opp via nettleseren din. Derfra følger du kurset som “vanlig” og det er enkelt å komme i kontakt med oss dersom du har problemer.

Underveis i webinaret

Underveis i webinar har du mulighet for både dialog med kursleder, og du kan stille spørsmål via chat. Deltar du på kurs i en programvare har du også tilgang på vårt demomiljø for oppgaveløsning. Tilgangen blir gitt under selve kurset.

Vi tar opptak av alle webinarer, så du kan se det om igjen, og eventuelt senere dersom du blir forstyrret i løpet av dagen. Det blir selvfølgelig avsatt tid til matpause og andre pauser i løpet av dagskurs eller andre lengre kurs.

 

Hvordan logge seg på webinar?

 

Ønsker du å teste systemkrav på din PC/Mac før deltakelse?