GRATIS WEBINAR

eLæring for Visma Omsorg Profil

Webinaret er beregnet for dere som ønsker å høre om eLærings-tilbudet for Visma Omsorg Profil. Det blir også mulighet til spørsmål på slutten. eLœrings-kursene er rettet mot brukere av Visma Omsorg Profil i det daglige arbeidet. 

Fyll ut skjemaet under for å melde deg på webinaret. 

Det vil sendes ut link i forkant av webinaret. Har du ikke fått noen e-post så sjekk spamboksen din. Vi anbefaler deg å teste systemet i forkant av webinaret ved å klikke her.

Vi trenger ditt samtykke.

Agenda

Torsdag 6. mai kl 10.00-10.30

I løpet av maks 30 minutter vil Tommy og Gunn gi deg et innblikk i eLæring for Visma Omsorg Profil og hvordan eLæring kan hjelpe deg og din virksomhet i de daglige arbeidsoppgavene.

  • Tommy vil si litt om hva det å benytte eLæring kan tilføre deres virksomhet og tilbakemeldinger vi har fått fra kunder som bruker Visma eLæring så langt.
  • Gunn skal dykke mer dybden, vise eksempler på kurs pakken inneholder og hvordan eLæringen tilrettelegger for både løpende vedlikehold av kompetanse for eksisterende ansatte eller opplæring av nye - inkludert hva dette betyr for henholdsvis deg som leder, saksbehandler eller superbruker i Visma Omsorg Profil.

    I tillegg har vi en ny eLæringsplattform nå, og gleder oss til å vise dere funksjonaliteten og mulighetene i denne.

Gunn Lægreid Haldorsen profilbilde

Gunn Lægreid Haldorsen
Seniorkonsulent Visma Omsorg Profil

Gunn har jobbet i Visma siden 2017 og jobber med opplæring og oppfølging av kunder innen et bredt spekter av tema innen Visma Omsorg Profil. Hun har tidligere erfaring fra kommunesektoren som sykepleier, leder og systemansvarlig for fagprogrammet.

Tommy Berglind profilbilde

Tommy Berglind
Inside Sales Professional

Jeg jobber som Inside sales Professional i Visma, og støtter kundene med forenkling, digitalisering og effektivisering. Tidligere har jeg jobbet med salgsutvikling i konsulentselskapet Fjeldstad & Partners, ledet Norges største roadshow, har syklet aktivt, er blid, salgsorientert og får energi av å hjelpe andre.