Automatisk dataflyt komplett fra en leverandør

For deg som vil ha all inklusiv.

Online Control sammen med Visma ERP er en komplett industrivertikal for næringsmiddelbransjen. Du får du alt i en løsning- funksjonalitet for veie, merke, datafangst, WMS og produksjon er en del av systemet. Dette gir deg full oversikt og kontroll fra A til Å, og du slipper å ha flere leverandører og systemer å forholde deg til.

Utviklet i tett samarbeid med bedrifter som møter markedets tøffeste krav fra kunder og myndigheter, WLCOM er anbefalt av dagligvarekjedene og tilfredsstiller alle krav i verdens strengeste matlov.

Komplett system

Online Control™ sammen med Visma ERP utgjør det fullverdige alternativet til de største internasjonale ERP aktørene. (SAP, M3, IFS og Microsoft).

Digitalisering og automatisering

Hjelper deg med digitalisering og automatisering fra fabrikkgulv til styrerom.
Industrielt utgangspunkt (Automasjon, Datafangst, MES, HMI, PLS).

Industriell IT kompetanse

WLCOM har unik faglig kompetanse som sikrer en total leveranse, implementering og konsulent tjenester.  

Hva sier kundene om løsningen?

kundereferanse

Liv Brekkenes, IT Direktør hos Scandza Gruppen

«I vår bransje trenger vi IT-løsninger som sikrer vår leveringsevne fra sporing av produkter til riktig fakturering.WLCOM bransjeløsninger er tilpasset våre behov og gir oss en enklere hverdag i et krevende og stadig skiftende marked. »

 

kundereferanse

Trond Vilhelm Lund, Meieribestyrer hos Rørosmeieriet

«Som Norges fremste økologiske meieri var vi på jakt etter en løsning som kunne hjelpe oss med både dagens og ikke minst fremtidens behov innenfor Logistikkområdet.Gjennom samarbeidet med WLCOM har vi fått en partner som er med oss og løser de utfordringer vi møter etter hvert som vi ekspanderer og utvikler oss.»

Hvordan fungerer løsningen?

 

Tilpasset løsning for automatisert dataflyt

Dataflyten vil bli automatisert i  hele din virksomhet, på en felles standard for dine leverandører og kunder. Løsningen har flere konfigurasjonsmuligheter som gjør det enkelt å tilpasse løsningen til nettopp din virksomhet og dine kunders behov. Systemet integreres med ditt ERP/Økonomisystem og har standard integrasjon til flere anerkjente systemer i markedet.

Vil du vite mer?

Visma.net

Med Visma.net ERP får du et nettbasert forretningssystem som dekker din bedrifts behov innenfor finansstyring, logistikk, rapportering og analyse samt lønn og HR. 

Visma Global

Visma Global

Visma Global er en velprøvd standardløsning for økonomi og logistikk som passer for små og mellomstore bedrifter. Det er svært enkelt å komme i gang og ta i bruk løsningen.

Visma Business

Visma Business er en fleksibel løsning som enkelt kan tilpasses din bedrifts unike behov. Det er et kraftig forretningssystem, og en preferert løsning for mange økonomi- og logistikk-medarbeidere.

Leveres av WLCOM

WLCOM AS utvikler egne unike forretningsløsninger til utvalgte bransjer, og er en totalleverandør innen ERP, IT-drift, infrastruktur og implementering med egen konsulentavdeling.