Årsoppgjør

Løsningene du trenger til bedriftens offisielle regnskap.

Smarte løsninger for riktig årsoppgjør

Årsoppgjøret viser hvordan det står til med din bedrift. Det gir en oversikt over bedriftens regnskap og økonomiske situasjon i slutten av et regnskapsår. Vår programvare sikrer at du enkelt og effektivt kan leverer et korrekt årsoppgjør. Dessuten kan våre rådgivere hjelpe deg med sette opp et årsoppgjør ved å utarbeide årsregnskap og bistå med årsberetning. Se våre løsninger under for:

 

 

Bistand til årsoppgjøret

I forbindelse med avleggelse av et årsoppgjør er det viktig å se på totaliteten i selskapet og analysere den økonomiske situasjonen.

Årsoppgjøret består av årsregnskap og årsberetning.  Visma har kompetente rådgivere på alle nivåer som kan bistå med å utarbeide årsoppgjøret. Rådgiverne kan bruke årsregnskapet til å analysere nåsituasjonen og optimalisere denne, samt å planlegge videre drift.

Riktig programvare

Gjør det enkelt med en god programvare for å sikre et korrekt årsoppgjør med likningspapirer, årsregnskap og skatteberegninger.

Vår programvare er brukervennlig, nøyaktig og fleksibel. Mye automatikk og innebygde kontroller reduserer potensielle feilkilder. Les mer om våre systemer:

 

Frister for årsregnskapet

1 måned: Årsregnskapet skal sendes til Regnskapsregisteret innen en måned etter at det er godkjent av generalforsamlingen eller tilsvarende organ.

28. februar: Siste frist for enheter med avslutningsdato i perioden 1.jan.–30.juni.

31. juli: Siste frist for enheter med avslutningsdato i perioden 1.jul.–31.des.

Husk at regnskapsregisteret ikke kan forlenge fristene.

 

 

Aktuelt om årsoppgjøret

Interessert i fagområdet? Du finner mange aktuelle artikler om regnskap og årsoppgjør på Visma-bloggen. Noen av våre mest populære innlegg:

Du finner Visma-bloggen her.

Trenger du hjelp?

Fyll ut skjemaet under og la oss hjelpe deg.