Visma Digital Marketing

Eksperter på digital markedsføring og kreativ kommunikasjon. 

I Visma Digital Marketing brenner vi for kreativ kommunikasjon og målbare, effektive løsninger i digitale kanaler. Vi hjelper deg å tiltrekke, engasjere og begeistre din målgruppe via digitale kanaler. 

AVTAL MØTE

Byrålederskifte i Visma Digital Marketing

Torill Standal Eliassen blir ny byråleder for Visma Digital Marketing, og overtar stillingen etter Olav Sindre Kriken fra 1. januar 2021. 

- Det er ufattelig spennende å skulle lede det fremste digitale markedsføringsmiljøet i vår region. Markedsføring er et bredt fag som krever både teknisk innsikt og svært målrettet kommunikasjon. Hos oss sitter spydspissene, som vet hva som virker, og som er opptatt av å teste nye løsninger, først. Det er intet mindre enn inspirerende.

Eliassen kommer fra jobben som salgs- og markedssjef i IT-konsulentselskapet Avento. Her har hun bidratt til å gjøre Avento til en synlig merkevare innenfor teknologi de siste årene, og hun er en av gründerne bak det tverrfaglige digitaliseringsnettverket Next Digital som Avento var med på å starte i 2017.

- Alle anerkjenner i dag behovet for å ha en digital tilstedeværelse, og ønsker å jobbe målrettet med datadrevet påvirkning. Markedspotensiale er større enn noen gang, og vi ønsker å vokse både nasjonalt og internasjonalt.

Tidligere byråleder Olav Sindre Kriken glad for at det nettopp er Torill Eliassen som tar over stafettpinnen.

- Visma Digital Marketing har aldri vært bedre rigget for vekst enn det er i dag, og jeg er utrolig glad for at Torill har takket ja til stillingen som byråleder. Med over 10 års erfaring fra stillinger i utlandet, og de siste seks årene i teknologibransjen her hjemme i Norge, passer rollen henne perfekt. Torill har allerede en fot godt plantet i Visma-konsernet, noe som gjør at man kan hente ut synergier i konsernet fra dag én. Med Torill ved roret er Visma Digital Marketing klar til å ta det neste steget både nasjonalt og internasjonalt.

Visma Digital Marketing (tidligere Racer) fusjonerte med Avento i 2017, og har siden da fungert som Avento sitt in-house byrå. I 2019 ble Avento kjøpt opp av Visma, og ble fra da av en del av Visma Custom Solutions.

Les mer

Hva kan vi hjelpe deg med?

Vi hjelper deg med alt fra strategi og planlegging av kampanjer, til utførelse og måling av effekt. Visma Digital Marketing er din rådgiver innen søkemotoroptimalisering, inbound marketing, annonsering i sosiale medier og programmatisk.

Sjekk ut våre tjenester

Hva kan Visma Digital Marketing hjelpe til med.jpg

Test.jpg

Hva har vi gjort tidligere?

Visma Digital Marketing er en blanding av digitale rådgivere og utviklere som har jobbet med store og ambisiøse kunder. Våre prosjekter strekker seg fra mindre kampanjer på sosiale medier til synlighetsprosjekter og utvikling av nettsider. Vi brenner for digitale løsninger som gir målbare resultater, gode brukeropplevelser, smarte applikasjoner, og nettsider med klare mål.

Sjekk ut våre referanser

Digital markedsføring

Gi oss litt informasjon om målgruppen din og hva du ønsker å markedsføre i vår planlegger, så tar vi kontakt med deg med et forslag på hvordan du best kan nå dine mål med digital markedsføring.

Send meg forslag!

Våre kunder

Devold logo.jpg

Ekornes logo.jpg

NTNU logo.jpg

Sprebanken Møre logo.jpg

VPG logo.jpg

Høgskulen i Volda logo 2.jpg

Hagen logo.jpg

Slettvold logo.jpg

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi trenger ditt samtykke.