Visma Digital Marketing

Eksperter på digital markedsføring og kreativ kommunikasjon. 

I Visma Digital Marketing brenner vi for kreativ kommunikasjon og målbare, effektive løsninger i digitale kanaler. Vi hjelper deg å tiltrekke, engasjere og begeistre din målgruppe via digitale kanaler. 

 

Hva kan vi hjelpe deg med?

Vi hjelper deg med alt fra strategi og planlegging av kampanjer, til utførelse og måling av effekt. Visma Digital Marketing er din rådgiver innen søkemotoroptimalisering, inbound marketing, annonsering i sosiale medier og programmatisk.

Sjekk ut våre tjenester

Visma Digital Marketing - Hva kan vi hjelpe deg med.jpg

Hvilke prosjekter har vi levert i Visma Digital Marketing.jpg

 

Hva har vi gjort tidligere?

Visma Digital Marketing er en blanding av digitale rådgivere og utviklere som har jobbet med store og ambisiøse kunder. Våre prosjekter strekker seg fra mindre kampanjer på sosiale medier til synlighetsprosjekter og utvikling av nettsider. Vi brenner for digitale løsninger som gir målbare resultater, gode brukeropplevelser, smarte applikasjoner, og nettsider med klare mål.

Sjekk ut våre referanser

Digital markedsføring

Gi oss litt informasjon om målgruppen din og hva du ønsker å markedsføre i vår planlegger, så tar vi kontakt med deg med et forslag på hvordan du best kan nå dine mål med digital markedsføring.

Send meg forslag!

Våre kunder

Brands_Devold.png

Ekornes.jpg

 

logo_ntnu_u-slagord.png

logo.jpg

VPG.png

Høgskulen i Volda logo.png

87db1ccf496d73d07d0c11647b255a1c.jpg

Slettvold-logo.png

Fyll ut skjema så kontakter vi deg

Vi trenger ditt samtykke.