Ditt lokale markedsføringsbyrå - uansett hvor du er. 

Kreativ kommunikasjon og målbare, effektive løsninger.
Med innsikt og erfaringsbasert kanalvalg hjelper vi bedrifter med å
øke synlighet og konverteringer på nett.

Våre tjenester

 

Referanser

Økte salget av trapp gjennom Influencer Marketing

- Dette var moro, inspirerende og lærerikt! Ikke minst var det verd hver eneste krone. I løpet av de to første dagene etter at Kristin la ut videoen så økte den direkte trafikken til nettsiden med over 200%. Det var tydelig at hennes følgere fant interesse i Stryntrappa, sier Marketingsjef i Hagen AS, Beate Foss Hagen.

Les mer om kampanjen

 

Bygg din digitale kunnskap

Guide: 5 steg til en effektiv kampanjeplan

For å kunne utnytte både budsjett og tid best mulig, bør du vite hvordan du skal planlegge kampanjene dine. Skal du velge pulserende eller kontinuerlig kampanjeperiodisering? Eller legger du hele budsjettet på færre, større kampanjer?

Vi har laget en guide som forklarer alt du må huske på, og hvordan du kan legge opp løpet.

Last ned gratis guide

Aktuelt fra Visma Digital Marketing

Digital markedsføring

Gi oss litt informasjon om målgruppen din og hva du ønsker å markedsføre i vår planlegger, så tar vi kontakt med deg med et forslag på hvordan du best kan nå dine mål med digital markedsføring.

Send meg forslag!

Våre kunder

Devold logo.jpg
NTNU logo.jpg

Sprebanken Møre logo.jpg

VPG logo.jpg

Høgskulen i Volda logo 2.jpg

Hagen logo.jpg

Slettvold logo.jpg

Siste om #digitalmarkedsføring på bloggen

Dette må du vite om Instagram Guides

Våre topp 3 argumenter for hvorfor du bør teste ut Instagram Guides i markedsføringen. Her viser vi deg det du trenger å vite om den relativt nye funksjonen!

Les mer

Back to work – 5 tips for høsten

Det var en gang en ferie… Enten du har solt deg i hytteveggen i sommer, utforsket nye fjelltopper eller løpt etter ungene i Dyreparken (for ikke å snakke om feriepengene som forsvant til tross for at dere ikke brukte de på Granca-tur i år...), så er plutselig hverdagen her igjen. Hvor klar er du på en skala fra 1 til klar? Her er våre beste tips til hvordan du effektivt kan kickstarte hverdagen igjen!

Les mer

Alt du trenger å vite om Marketing for hire

Rekker du ikke over alle markedsaktivitetene du har planlagt for bedriften? Har du en markedsressurs som skal ut i permisjon eller kanskje mangler du rett kompetanse til å kunne gjennomføre alt du ønsker? Da burde du sjekke ut Marketing for hire!

Les mer

Pssst!
Få markedsføringsnytt direkte på e-post

Påmeldingsskjema