Gå til hovedsiden

Visma satser på skybaserte årsoppgjørssystemer

Nå blir skybaserte årsoppgjørsystemer en del av Visma-pakken, ved oppkjøpet av Finale Systemer AS og Mokastet Data AS.

Regnskapstall og kalkulator
Regnskapstall og kalkulator

Nåværende og fremtidige kunder vil kunne integrere og kombinere de nye løsningene med Visma-systemer som Visma Business, Mamut One og Visma.net Financials.

Finale Systemer og Mokastet Data leverer som del av sine produktporteføljer systemene FINALE Årsoppgjør og Total Årsoppgjør. Hvert år introduseres endringer i skatte- og regnskapsregler og selskapene holder regnskapsbransjen oppdatert med gjeldende lover og regler gjennom systematisert produktutvikling, informasjon og opplæring. Dette er funksjonalitet og løsninger som er sterkt etterspurt i markedet av Vismas kunder, partnere og regnskapsbyråer.

– Markedet for årsoppgjørsystemer står foran en nødvendig overgang til skybaserte løsninger, som medfører omfattende utviklingsaktivitet i konkurranse også med store utenlandske aktører. Visma vil kunne bidra med teknologi, kapital og sin innarbeidede Visma.net produktfamilie for å sikre at viktige SaaS-løsninger for bransjen fortsatt utvikles på norske premisser og for norske forhold, sier konsernsjef i Visma i en pressemelding.

Mest populære