Gå til hovedsiden

Vår første måned i Nytt Krutt 2018

Hvordan er den første måneden som trainee i Visma Consulting? Nytt Krutt 2018 består av hele 23 personer – det største «kruttet» som noensinne har startet samtidig. Se hva de nyutdannede konsulentene har gjort både på og utenfor jobb, og hvordan de opplever overgangen fra skolebenken til arbeidslivet.

Nytt Krutt 2018 Visma Consulting

Vidar Evensen, administrerende direktør i Visma Consulting.

I 2018 skjedde det igjen. En gjeng nyutdannede, spente og håpefulle mennesker inntok Visma Consulting. 23 personer denne gangen – det største «kruttet» som noensinne har startet samtidig. Noen hadde allerede møttes på fagsamling i Madrid i mai, mens andre møttes for første gang. I løpet av den første måneden har de nyansatte fått kjenne på den fantastiske bedriftskulturen og den varierte konsulenthverdagen Visma Consulting har å by på.

I år ble de nyansatte fordelt på tre ulike oppstartsprosjekter. Ett prosjekt hos NOKUT, ett hos Mattilsynet og det siste hos Visma Retail. Som en skikkelig pangstart på prosjektene skulle de respektive teamene gjennomføre hver sin designsprint. Etter designsprinten var gjennomført hadde teamene en idé om hva de skulle oppnå de fire neste ukene. Etter fire uker med daglige standups, utvikling, dataanalyser og testing resulterte det i tre vel gjennomførte prosjekter som ble presentert for de aktuelle kundene samt kolleger i Visma Consulting. Den vel gjennomførte prosjektperioden ble til slutt feiret med tre-retters middag og en tur på byen til stor glede for de nyansatte.

Men det var ikke bare prosjektarbeid som stod på agendaen den første måneden. Fjelltur til Rondane, rebusløp, laserzone, fotballturnering, diverse kurs og fagkvelder samt mye god mat og drikke er noe av det som har preget ettermiddagene. I tillegg har et godt utvalg Situp-grupper gitt de aktive noe å bryne seg på, i form av blant annet cageball, klatring, squash, Barry’s Bootcamp og kajakk-kurs. Det har med andre ord ikke vært mangel på aktiviteter og moro.

Få et innblikk i noe av det årets Nytt Krutt har drevet med:

Når den første måneden var forbi ble de nyansatte fordelt på ulike prosjekter. Det ble litt vemodig å ikke se de andre nyansatte på daglig basis i prosjektene lengre, men da flere ble plassert på samme prosjekt og det hele tiden arrangeres sosiale arrangement og kurs, møtes de fortsatt titt og ofte. De kan i tillegg se frem til blant annet fagsamling i oktober, Nordic Meetup i København i november og kickoff på Hafjell i januar.

Kort oppsummert har den første måneden til nytt krutt 2018 vært lærerik, utfordrende, variert og spennende. En god blanding av prosjektarbeid og sosiale arrangementer har resultert i mange nye venner og kollegaer. Årets «krutt» kan si seg enig i at overgangen fra skolebenken til jobblivet ikke kunne blitt gjort på en bedre måte, og ser veldig frem til hva det neste året har å by på.

Bli en del av Nytt Krutt 2019! Søk før 21. oktober.

Søk Nytt Krutt 2019 nå

Mest populære