Bli med på å utvikle løsninger som betyr noe for samfunnet!

Søk IT-konsulent i traineeprogrammet Nytt Krutt

Er du nyutdannet og ønsker en kickstart på karrieren som konsulent i Visma Consulting?

Hvert år rekrutterer vi dyktige nyutdannede som er engasjert og nysgjerrig på ny teknologi! 

Vi i Visma jobber for å ligge i front når det gjelder ny teknologi og utvikler hver dag samfunnskritiske løsninger. Vi leverer konsulenttjenester i form av IT-rådgivning, systemutvikling og applikasjonsforvaltning til både private og offentlige virksomheter. 

Traineeprogrammet Nytt Krutt skal gjøre overgangen fra å være student til å bli konsulent så lærerik, trygg og tilrettelagt som mulig. Du får en bratt læringskurve og mange utfordringer, i et trygt miljø der alle er åpne for å hjelpe til. Samtidig jobber du i team med andre nyutdannede og våre erfarne konsulenter.

IT-konsulent hos oss innebærer roller som utvikler, funksjonell arkitekt, UX-designer, teknisk arkitekt, tester og prosjektleder. Det er gjerne vanlig å starte som utvikler, tester eller designer, og deretter finne din retning etterhvert i samråd med din teamleder. Med andre ord har du som nyutdannet mange utviklingsmuligheter hos oss. 

Gjennom vårt skreddersydde opplæringsprogram og veiledning av våre erfarne konsulenter, leverer våre traineer raskt på toppnivå og skaper konkrete resultater for kunder. 

Søknadsfristen har utløpt.

“Det som er sykt kult med å begynne i traineeprogrammet Nytt Krutt det er at det finnes så mange muligheter. Man kan bli med på mange sosiale aktiviteter, men man kan også bli med på mange faglige aktiviteter”
- Hege Krokås Borge, Consultant
"Det er veldig faglig bredt spekter her. Så uansett hva man har som bakgrunn kan man finne en rolle som passer. For meg, med bakgrunn i statistikk, så får jeg være med å drive med masse kul maskinlæring"
- Runar Skagestad, Consultant
 
“Jeg hadde en veldig god opplevelse med dette traineeprogrammet. For meg utgjorde det en plattform å stå på, både faglig og sosialt. Å være en del av en slik gjeng skaper en trygghet og en plattform for videre personlig og faglig utvikling som jeg tror appellerer til studenter som skal ta fatt på arbeidslivet”
- Vidar Evensen, Administrerende Direktør

Har du spørsmål?

Ta kontakt med Janine Stang, Consultant, E-post: janine.stang@visma.com