Bli med å digitalisere Norge!

IT-konsulent i traineeprogrammet Nytt Krutt

Er du nyutdannet og ønsker en kickstart på karrieren som konsulent?

Hvert år rekrutterer vi dyktige nyutdannede, som allerede har tatt i bruk morgendagens løsninger. Gjennom vårt skreddersydde opplæringsprogram og veiledning av våre erfarne konsulenter, leverer våre traineer raskt på toppnivå og skaper begeistring hos kundene.

 

Vil du bli Nytt Krutt, som Sigurd?

Sigurd, Nytt Krutt 2017

“Jeg startet som trainee i Visma Consulting i 2017 og se tilbake på et svært spennende, utfordrende og ikke minst lærerikt år. Nytt Krutt-programmet har for meg vært den perfekte bro mellom studentlivet og livet som konsulent. Gode faglige rammer samt det å starte med flere andre i samme situasjon gjorde denne overgangen mindre skremmende, og jeg følte meg raskt trygg i konsulentrollen. Samtidig blir man svært godt kjent med hverandre, og hele Nytt Krutt-kullet er nå nærmest som en stor vennegjeng å regne.

Gjennom året som har gått har jeg fått prøve meg på et vidt spekter av arbeidsoppgaver. Til daglig sitter jeg som Java-utvikler hos en av våre største kunder. Her bruker vi teknologier som Spring, Kubernetes, Apache Camel, Maven og Jenkins.  I tillegg har jeg fått innblikk i teknologier knyttet til AI og maskinlæring gjennom deltagelse i AI-faggruppa, som er én av Visma Consultings mange faggrupper. Jeg har også deltatt i arbeidet med rekruttering av nye studenter, og har flere ganger vært med til Trondheim i forbindelse med kurs, bedriftspresentasjoner og intervjuer. I sommer fikk jeg i tillegg prøve meg som prosjektleder for en håndfull summer interns. Det å kunne variere mellom arbeidsoppgaver som krever “harde” og “myke” ferdigheter er én av grunnene til at jeg stortrives som konsulent i Visma Consulting!

Jeg gleder meg til fortsettelsen og håper jeg får flere gode og dyktige kollegaer gjennom Nytt Krutt!"

Traineeprogrammet Nytt Krutt skal gjøre overgangen fra å være student til å bli konsulent så lærerik, trygg og tilrettelagt som mulig. Du får en bratt læringskurve og mange utfordringer. Samtidig jobber du i team med andre nyutdannede og våre erfarne konsulenter.


Vi ser etter deg som:

  • Avslutter en bachelor-/mastergrad våren 2019 (master prioriteres) 
  • Er lidenskapelig opptatt av teknologi
  • Liker å jobbe prosjektbasert og i team 

Vi prioriterer kandidater med gode akademiske resultater som har et sterkt indre driv og engasjement.


Nytt Krutt programmet gir deg fast ansettelse, og har følgende oppbygning: 

  • Intensivprosjekt (4 uker) sammen med andre nyutdannede, fra oppstart til leveranse
  • Prosjektperioden. På et kundeprosjekt sammen med erfarne konsulenter
  • Konsulentkurs over 12 måneder

 

Vi har løpende søknadsfrist for oppstart høst 2019.

Søk i dag

Nytt krutt-prosjekter

Avantas Aktiv

Tre team konkurrerer om å utvikle den beste BI løsningen ved bruk av Qlik Sense, Tableau og Microsoft Power BI

Visma Skill

Utvikling av test for a avdekke tekniske ferdigheter i en intervjuprosess

Kontakt oss

Er du interessert, eller lurer på hva vi kan tilby deg, send oss en melding så tar vi kontakt.

Vi trenger ditt samtykke.

Portrett av en Visma konsulent

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.