Bli med å digitalisere Norge!

IT-konsulent i traineeprogrammet Nytt Krutt

 

Er du nyutdannet og ønsker en kickstart på karrieren som konsulent? 

Hvert år rekrutterer vi dyktige nyutdannede, som allerede har tatt i bruk morgendagens løsninger. Gjennom vårt skreddersydde opplæringsprogram og veiledning av våre erfarne konsulenter, leverer våre traineer raskt på toppnivå og skaper begeistring hos kundene.

Vil du bli Nytt Krutt som Jasmin?
"Jeg startet som trainee i Visma Consulting i 2016 og kan trygt si at det har vært et av de beste årene i mitt liv! Nytt krutt er et fantastisk traineeprogram som legger til rette for personlig og faglig utvikling gjennom utfordrende og spennende arbeidsoppgaver og prosjekter.  Det å starte med flere i samme situasjon gjør at man føler seg mye tryggere og Nytt krutt kullet blir som en vennegjeng man er sammen med både på arbeidsplassen og på fritiden.

 Jeg har allerede på det ene året som trainee fått delta på ulike rekrutteringsarrangementer, holdt kurs for studenter og sist men ikke minst har jeg jobbet med flere spennende og samfunnsnyttige prosjekter. Det er noen av grunnene til at jeg stortrives som konsulent i Visma Consulting! Man får også gode muligheter til å utvikle seg selv faglig ved å blant annet delta på fagsamlinger eller jobbe med eget team i faggrupper.

 Jeg gleder meg til fortsettelsen og håper jeg får flere dyktige kolleger gjennom Nytt krutt!


Jasmin Mehrnia 2017

Traineeprogrammet Nytt Krutt skal gjøre overgangen fra å være student til å bli konsulent så lærerik, trygg og tilrettelagt som mulig. Du får en bratt læringskurve og mange utfordringer. Samtidig jobber du i team med andre nyutdannede og våre erfarne konsulenter.


Vi ser etter deg som:

  • Avslutter en bachelor-/mastergrad våren 2018 (master prioriteres) 
  • Er lidenskapelig opptatt av teknologi
  • Liker å jobbe prosjektbasert og i team 

Vi prioriterer kandidater med gode akademiske resultater som har et sterkt indre driv og engasjement.


Nytt Krutt programmet gir deg fast ansettelse, og har følgende oppbygning: 

  • Intensivprosjekt (4 uker) sammen med andre nyutdannede, fra oppstart til leveranse
  • Prosjektperioden. På et kundeprosjekt sammen med erfarne konsulenter
  • Konsulentkurs over 12 måneder


 Søk i dag  

Løpende opptak. Og du? Dersom du har lyst og mulighet til å starte karrieren din før høsten 2018 gir vi anledning til tidligere oppstart.

Nytt krutt-prosjekter

Avantas Aktiv

Tre team konkurrerer om å utvikle den beste BI løsningen ved bruk av Qlik Sense, Tableau og Microsoft Power BI

Visma Skill

Utvikling av test for a avdekke tekniske ferdigheter i en intervjuprosess

Kontakt oss

Er du interessert, eller lurer på hva vi kan tilby deg, send oss en melding så tar vi kontakt.

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst. 

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.

Portrett av en Visma konsulent

Ønsker du mer informasjon om dine karrieremuligheter hos oss?

Kontakt oss i dag!
Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.