Fra student til IT-konsulent!

Visma Consulting er et konsulentselskap som skaper suksess gjennom dyktige mennesker. Vårt mål er å gi våre medarbeidere faglig utvikling og et godt arbeidsmiljø preget av trivsel og engasjement. Er du nyutdannet og ønsker å prøve deg som konsulent i fast jobb, da kan vårt Trainee-program "Nytt Krutt" være noe for deg.

"Nytt Krutt" gir deg som er nyutdannet en trygg overgang til arbeidslivet. Vi gir deg en grunnleggende verktøykasse og tett oppfølging. "Nytt Krutt" har oppstart i midten av august hvert år. Dersom du er ferdig utdannet til jul, er det imidlertid ingen grunn til å fortvile. Kurssyklusen til "Nytt Krutt" går over et helt år fra august til august, slik at du kan hoppe inn på nyåret og følge kurssamlingene over de neste 12 månedene.

 

Dette er "Nytt Krutt"

Som deltaker i "Nytt Krutt" starter du sammen med en gruppe trivelige likesinnede i et Trainee program som er designet for å gi deg en god start på arbeidslivet.

"Nytt Krutt" har to deler: En fire ukers intensiv periode ved oppstart, og deretter gjentatte kurssamlinger og sosiale aktiviteter i løpet av de første 12 månedene i jobb.

Visma Consulting ansetter hvert år 15-20 nyutdannede kandidater som går inn i vårt Trainee program - "Nytt Krutt". Programmet gir et solid fundament for karrieren som konsulent.

 

"Nytt Krutt" gir deg:

  • Mulighet til å prøve og feile i trygge rammer før du går ut i kundeprosjekt
  • Plass i et ferskt konsulentkull på 15-20 nyutdannede
  • Innføring i metoder, verktøy og rutiner
  • Mulighet for sertifiseringer i ulike produkter og teknologier
  • Kompetanseutvikling gjennom et sterkt fagmiljø
  • Sosial hygge i og utenom jobb

 

Intensivperiode

"Nytt Krutt" starter med en fire ukers introduksjonsperiode, med kursing og gjennomføring av et intensivprosjekt. Her får deltagerne prøvd ut ny kunnskap i praksis, og testet seg selv i definerte prosjektroller i trygge rammer. Disse første fire ukene forbereder deg på å gå ut i prosjekt, og hjelper deg til å finne ut hva du vil jobbe med, og hva andre vil forvente av deg.

 

En del av et prosjektteam

Deretter bærer det ut i prosjektteam hos kunde. Her vil du få en egen mentor som bistår deg med opplæring og støtte. Dette er en person som svarer på spørsmål, og tar ekstra ansvar for din framgang og trivsel.

Gjennom det neste året møtes "Nytt Krutt"-kullet til samlinger i Norge og Norden med kurs og opplæring i aktuelle temaer. Dette for at du skal få påfyll og enda bedre grunnlag for å løse dine egne arbeidsoppgaver, og for at du skal få innsikt i hva andre konsulenter i prosjektteamet ditt jobber med. Det vil også bli avholdt en rekke små og store sosiale arrangementer gjennom året, som bidrar til godt samhold. Som "Nytt Krutt" vil du for alltid ha en vennegjeng i firmaet.

Løpende opptak

Straks ferdig med studiene? Vi har ledige plasser med oppstart løpende.

 

 

"Nytt krutt"-prosjekter

E-Route 71 logo

E-ROUTE 71

eRoute 71 er et samarbeidsprosjekt mellom Miljøstiftelsen Bellona og Salto ladestasjoner.

Digtalt medlemskort app forside

Digitalt medlemskort for DNT

Elektronisk medlemskort i Den Norske Turforening, gjør medlemskapet mer tilgjengelig.

Kontakt oss

Er du interessert, eller lurer på hva vi kan tilby deg, send oss en melding så tar vi kontakt.

Portrett av en Visma konsulent

Portrett av en Visma konsulent

Fortell oss at du finnes!

Klikk her. Kanskje det blir det viktigste du har gjort for karrieren på lenge?