Gå til hovedsiden

Thomas Iversen: Kombinerer teknologi og ekspertise i utviklingen av fremtidens betalingsoppfølging

Thomas Iversen, Devleopment Director i Visma Financial Solutions AS, kom til Visma i slutten av 2021 og spiller en sentral rolle rundt selskapets nye Order to Cash- konsept. Her kan du lese mer om hvordan Thomas og teamet hans jobber med utvikling av fremtidens løsninger for betalingsoppfølging og innfordring.

Thomas Iversen er teknologidirektør i Visma Financial Solutions

Vi har tatt en prat med Thomas for å få et bedre innblikk i hva rollen som teknologidirektør i Visma Financial Solutions innebærer.

Bred erfaring gjennom 20 år

Kan du fortelle litt om bakgrunnen din ?

Etter at jeg fullførte min sivilingeniørutdannelse ved NTNU Trondheim jobbet jeg som utvikler i noen år. Deretter gikk jeg inn i ulike prosjektleder-roller som jeg trivdes svært godt med. I dag har jeg godt og vel over 20 års erfaring innenfor IT-/teknologiledelse fra bransjer som bank/finans, eiendom og telekom.

Kombinerer teknologi og ekspertise i nytt Order to Cash konsept

Hva er det som er i fokus om dagen hos deg og teamet ditt ?

Avdelingen Produkt & Teknologi har et bredt nedslagsfelt, med mange viktige oppgaver i  Visma Financial Solutions. Vi  tilbyr en komplett løsning fra faktura til betaling, og har lansert et helhetlig konsept innen Order to Cash som kombinerer teknologi og ekspertise. Jeg fokuserer på å videreutvikle systemene for å tilby kundene våre den beste løsningen på markedet.

Kort forklart handler vårt Order to Cash-konsept om å effektivisere stegene fra faktura til betaling, tilrettelegge for enklere betaling og optimalisere kundeopplevelsen. Oversiktelige dashboards og brukervennlige selvbetjeningsportaler gir en komplett oversikt over fakturaprosessen, der kunden kan følge utviklingen fra utsendelse av første faktura til pengene er på konto i sammtid. Dette er en løsning som er fremtidsrettet og moderne!

Og med dette skal vi gjøre en forskjell – for våre kunder og sluttkunder!

Fremtidsrettede løsninger som driver markedet fremover

Hva er det beste med å jobbe i Visma Financial Solutions ?

Visma er et av Europas største softwarehus og jeg synes det er spennende å få være en del et så stort selskap. Jeg er heldig som får jobbe med noen av de mest kompetente hodene i bransjen – det motiverer meg. Et selskap av en slik størrelse som Visma har løfteevne til å virkelig gjøre en forskjell for sine kunder. 

Visma Financial Solutions er inne i en spennende tid der vi utvikler produkter og prosesser på tvers av våre forretningsenheter og i samarbeid med andre Visma-selskap for å støtte opp under Vismas vekststrategi. Spesielt er det moro å kunne bidra til fremtidsrettede løsninger som skal drive markedet videre. 

Bli en av oss? Se ledige tech-stillinger i Visma Financial Solutions

– Vi rigges til vekst!

Hva motiverer deg på jobben ?

Det er utrolig kult å få lov til å være med på å videreutvikle et spennende selskap som rigges til vekst. Vi har mange spennende prosjekter på gang og jeg er stolt av å være en del av denne utviklingen. 

Det er godt å komme tilbake til kontoret igjen etter lenger tid på hjemmekontor. For det er jo de litt mer utfordrende samtalene med kollegaer som bidrar til at vi leverer resultater. I tillegg finner jeg god motivasjon i samhandling med kunder, partnere og leverandører. 

Nye utfordringer og muligheter hver dag

Hvilke utfordringer innebærer rollen din som teknologidirektør ?

Jeg skal sørge for at vi fortsetter å være i front av teknologiutviklingen, men det medfører også å takle utfordringene som dukker opp på veien. Idag skjer det en teknologitransformasjon hver måned, her er det selvsagt en fordel å være en del av et stort selskap som Visma. I tillegg er det viktig for oss å utvikle dyktige medarbeidere og tiltrekke oss nye, skarpe hoder. 

Søker flere medarbeidere

Dere søker flere medarbeidere, hvorfor det ?

Vi vokser – og vi har behov for flere dyktige kolleger. Med et høyt fokus på innovasjon har vi som mål om å være fremst når det gjelder ny teknologi. Vi skal videreutvikle dagens organisasjon og sørge for god ‘onboarding’ av nye medarbeidere. Vi har behov for både utviklere, IT-arkitekter og UX-desigenere. Jeg gleder meg til å ta imot nye kollegaer!

Lader batteriene i den norske fjellheimen

Hva gjør du når du ikke jobber ?

Når jeg ikke jobber liker jeg å lade batteriene med skiturer, samt å jage 2000-meters topper i den norske fjellheimen. Sommerens mål er bl.a. en klatretur til Store Skagastølstind! 

Vil du jobbe hos oss?

Se ledige stillinger her

Mest populære