Karriere

La oss tenke nytt sammen

Verden er i konstant endring. Det samme er vi. Derfor er vi på jakt etter deg som vil utfordre det etablerte, og sammen med oss, skape kundeverdi gjennom digitalisering, selvbetjening og menneskelig dialog.

 

Ledige stillinger

 

 

 

Bli kjent med oss

Hvem er vi?

Vi i Visma Financial Solutions AS jobber hver dag for å hjelpe våre kunder med å digitalisere og forbedre fakturaoppfølgingen.

Vi er opptatt av å tilby automatiserte tjenester som ikke bare frigjør tid og bidrar til bedre likviditet, men også som ivaretar våre kunders kunderelasjoner. 

Visma Financial Solutions AS er en ledende aktør i Norge som digitaliserer og automatiserer fakturaprosessen. I tillegg til at vi er Norges 3. største inkassoleverandør, leverer vi tjenester som inkluderer faktura til betaling,  fakturaproduksjon fakturadistribusjon, betalingsoppfølging, rettslig inkasso, overvåkning, rapportering og rådgivning.

Les om Order to Cash Les om Visma AutoCollect

 

 

             

 

Bli kjent med oss                         

                

Våre verdier

Hva vi står for

Kristoffer_Warholm_350px.jpg

Jeg startet i rollen som Junior System Developer i januar 2022 etter å ha jobbet som deltidsansatt og Intern i selskapet i to år. Jeg trives veldig godt, og har fått utvikle meg i den retningen jeg selv har ønsket. Jeg ser at jeg har stor nytte av å ha jobbet i ulike avdelinger de to siste årene. Det er gøy å kunne bidra med ny innsikt og nye perspektiver som blir satt pris på.

Kristoffer Warholm // Junior System Developer

 

 

 

B2B marketing beveger seg i en spennende og ganske kul retning. Og det er nettopp dette som er i fokus hos Visma Financial Solutions. Å jobbe med marketing her byr på en god blanding av det komplekse og det kreative. Samtidig er det gøy å være en del av et ambisiøst team som tør å satse!

Selma Fallsen // Digital Marketing Specialist

SelmaFallsen_sirkel.jpg
Mulighetene er mange

Fant du ikke noe som passet akkurat nå?

Visma er et stort og spennende konsern, og fant du ikke noe hos oss denne gang, så sjekk gjerne ut andre ledige stillinger i Visma.

Les mer her

Ledige stillinger i Visma

Følg oss gjerne i sosiale medier

Her legger vi ut ledige stillinger, og forteller om mye av det spennende vi jobber med.