God likviditet er alt. La oss tenke nytt sammen.

Som så mange andre bedrifter, har dere kanskje en løsning i dag for fakturering og håndtering av purring og inkasso? Om prosessen i dag kjennetegnes av en rekke ulike systemer som ikke snakker sammen, lite struktur og mye manuelt arbeid, har dere kanskje erfart at dette påvirker likviditeten. 

Vi løser likviditet. La oss sette likviditeten din i fokus.Slik-fungerer-order-to-cash.png

Slik hjelper vår løsning din likviditetHele verdikjeden - fra en leverandør

 

 

Med Order to Cash følger vi fakturaen din. Hele veien.

Order to Cash, også kjent som O2C eller fakturaens livssyklus, er prosessen som dekker hele ordrebehandlingen: Fra første fakturautsendelse til betalingen er utført og registrert i økonomisystemet ditt. Order to Cash handler om å redusere risiko knyttet til likviditet. Ved å optimalisere alle ledd i prosessen fra fakturering til betaling med automatisering og standardisering, øker vi sjansen for at fakturaen betales så tidlig som mulig.

Kom i gang

 

Vi-følger-fakturaen-din-hele-veien.png

Fra faktura til betaling. Slik fungerer tjenesten

Overlater du fakturaens livssyklus til oss, tar vi oss av hele verdikjeden. Fra fakturadistribusjon og oppfølging, til pengene dine er på konto og bokført i økonomisystemet. Vår automatiserte tjeneste legger til rette for effektiv og rask betaling, på en enkel og oversiktlig måte. Både for deg og kundene dine.

1

ERP-system

2

Fakturadistribusjon

3

Betalingsalternativer

4

Betaling / oppfølging

5

Inkasso

6

Rapportering / dashboards

Dette skiller oss fra andre

Vi tenker teknologi og omdanner teknologi til praktisk nytte for deg som kunde. Med tusenvis av utviklere i Visma-konsernet, kan vi digitalisere våre tjenester raskere enn våre konkurrenter, uten at det går på bekostning av kvalitet og sikkerhet. 

I tillegg til å forenkle Order to Cash prosessen din med digitale løsninger, har vi et stort kompetansesenter i Trondheim. Her sitter det norsktalende sluttkunderådgivere med lang erfaring, som har som håndverk, å ta vare på og finne de beste løsningene for de av kundene som trenger ekstra oppfølging.
 

Dette-skiller-oss-fra-konkurrenter_v2.jpgOrder to Cash handler om å redusere risiko

 

 

Hva sier du til full oversikt - i èn portal?

Alt er enklere når du har all informasjon på ett sted. Med vår Order to Cash løsning kan du følge fakturaene dine fra start til slutt i en og samme portal. Her har du oversikt over all faktura som distribueres, inkludert de som går til inkasso. Visuelle og oversiktlige dashboard gir deg i tillegg den innsikten du trenger for å ha kontroll til enhver tid.

Vi tør påstå at full oversikt og mye automagi, gir deg bedre kontroll på likviditeten.

 

 

  Dashboard_O2C.png

Hva sier kundene våre?cropped-cropped-Yve_Bubble_Green_Rgb.png

Yve AS

Yve AS, tidligere kjent som Kraftriket AS og Polar Kraft AS, er et av Norges største og ledende kraftselskap med 170 000 kunder. Etter en omfattende anbudskonkurranse høsten 2021, falt valget på vår Order to Cash løsning. Fra 1. januar 2022 leverer vi fakturadistribusjon og innfordringstjenester som forenkler betalingsprosessen til Yves mange kunder. 

Vi valgte Visma Financial Solutions AS fordi de hadde det beste tilbudet vektet i forhold til pris, gjennomføringsevne, kompetanse, erfaring og referanser.

Ørjan Kvalø, Kundesjef, Yve AS

Vil du vite mer? Vi vil gjerne høre i fra deg!

La oss snakke sammen om hvordan vi kan sette din likviditet i fokus.

 

Arne-Fjelberg-215x215.png

Arne Fjelberg

Sales Manager

+47 934 45 401

Send e-post

Oddgeir-Grevskott-215x215.png

Oddgeir Grevskott

Key Account Manager

+47 951 16 395

Send epost

Hirad-215x215.png

Hirad Modabberi

Sales Executive

+47 938 92 793 

Send e-post