Gå til hovedsiden

MDE blir ny Visma-partner på vestlandet

– DNAet vårt er «good to great», vi jager alltid etter neste operasjon, sier Kristina Eriksen i konsulent- og rådgivningsselskapet MDE Group.

Kristina Eriksen MDE
Kristina Eriksen MDE

– Vi er utrolig glade for å bli samarbeidspartner med Visma. Nå skal vi levere Visma.net ERP til mellomstore og store bedrifter, forteller Eriksen og fortsetter:

– Det skal ikke være sånn at når kunden velger et system, så er de låst til forhandleren av systemet. Derfor må det stilles større krav til oss som forhandler. Kunden skal kjenne eierskap til systemet, og vi skal bidra på servicesiden, både på fag og system.

En gledens dag å ønske ny partner velkommen

Arne Fjeldberg er Partner Developer Manager i Visma Software, og forteller at det er en gledens dag å ønske MDE velkommen som ny samarbeidspartner.

– MDE representerer en ny type partner for oss som virkelig er en brobygger mellom forretningsutvikling for våre felles kunder, og teknologi. Gjennom smart bruk av teknologi, skal de hjelpe kundene våre med å nå sine forretningsspesifikke mål, sier Fjeldberg, og understreker at teknologibruken er det som vil skille de som lykkes og ikke:

– Næringslivet, spesielt i olje og gass, må omstille seg for å bli mer kostnadseffektive. Vi må hjelpe dem med å utvikle tjenestene deres for å øke konkurransekraften, sier Fjeldberg.

Les også: Visma-partner: Hva er det og hvorfor bli det?

Viktig å kunne både teknologi og business

I løpet av de neste 12 månedene er planen til MDE å være oppe i 10 sertifiserte Visma.net-rådgivere. Gjennom et sertifiseringsløp, og ikke minst rådgivere som kjenner til bransjen og ERP-verdenen, skal de tiltrekke seg bedrifter fra 100 millioner i omsetning og oppover.

– Ambisjonen er at vi innen tre år skal ha mellom 30 og 40 rådgivere, fortrinnsvis på Visma.net, men også på andre systemer for olje- og gassindustrien, sier Eriksen.

Hun er kompromissløs når det er snakk om kundene. Det er avgjørende, mener hun, at de som leverandører ikke bare kan teknologien, men også har god forretningsforståelse.

– Du kan sitte på dyp kompetanse på teknologi, men du skal også forstå hver enkelt kunde sitt behov. Etter at MDE Group startet opp i Norge i 2007, har vi gått på flere smeller. Først under finanskrisen, og så to dupper etter det igjen. Vi vet hva det vil si å være sårbar. All denne erfaringen om forretningsdrift vi sitter på, er gull verdt når vi nå skal inn og hjelpe bedriftene med å effektivisere.

– Kan jo faktisk bli en kjempesuksess

Fjeldberg i Visma peker på at der Visma har kompetanse på produkt og hva de kan løse, er det MDE som kjenner markedet.

– Kundene til MDE får tilgang til en ganske stor pakke med programvare som kan løse veldig mange forretningsprosesser. Og med den kompetansen som MDE tilfører, så kan jo dette faktisk bli en kjempesuksess, sier han og legger til:

– Derfor er det både i kundene, MDE og Vismas interesse at båndet mellom oss er så godt og tett som mulig; vi hjelper hverandre å bli bedre.

Psst! Les også:

Vil du bli Visma-partner?

Mest populære