Gå til hovedsiden

Visma-partner: Hva er det og hvorfor bli det?

Skal vi levere skyhøy kvalitet på løsningene våre, er vi avhengige av å gjøre nettopp dét. Nemlig utvikle systemer. Les mer om partnerstrategien her.

Skal vi klare å levere den kvaliteten kundene våre fortjener – på alt fra systemer til support – er vi avhengige av å gjøre nettopp dét. Nemlig utvikle systemer. Lytte til tilbakemeldinger. Utvikle enda bedre systemer. Vår ambisjon er alltid å levere bedre systemer enn vi gjorde i går. Skal vi bli best på det, kan vi ikke bli best på alt annet.

Bli Visma-partner!

Hvorfor leverer Visma gjennom partnere?

Vi samarbeider med partnerne våre fordi vi tror det er til det beste for kundene våre. Der Visma har kompetanse på produkt og hva de kan løse, knytter partnerne våre det sammen med det de er best på: å kjenne til de ulike bransjene, implementere løsningene og følge opp kunden. De kjenner til de spesifikke integrasjonsmulighetene og ofte selger de også noen løsninger selv, som passer kundens behov.

Derfor er det både i kundene, partnere og Vismas interesse at båndet mellom oss er så godt og tett som mulig; vi hjelper hverandre å bli bedre.

Alle kunder har spesielle behov

Nettopp derfor er vi så avhengige av partnerne våre. De har lokal forankring, og har spisskompetanse på hver sine bransjer. De fnyser ikke av kunden som sier «du skjønner, vi har veldig spesielle behov», men evner å finne frem til de riktige spørsmålene, sånn at kunden får de riktige integrasjonene og pakkeløsningene.

Hva innebærer det å være en Visma-partner?

På nettsidene våre kan du lese mer om Visma.net-parnerprogrammet.

Hør fra partnerne selv

Sindre Johansen, daglig leder i CloudConnection

Cloud Connection AS

«Skal du bli best på noe, må du gå all-in. Det nytter ikke å ha to-tre forskjellige løsninger og være ok på litt. Vi satser utelukkende på Visma.net ERP, både fordi det er den råeste skyløsningen i markedet, men også for at vi skal være best på den.

For oss er det viktig at vi satser på riktig hest. Å være partner med Visma i Norge gir oss tilgang til de beste løsningene tilpasset det nordiske markedet. Det er kort vei til kompetansen og vi kan alltid være med å påvirke utviklingen.»

Kontakt Sindre på LinkedIn eller bli kjent med CloudConnection.

Odd Ingve Garpestad, adm. direktør i Proplan

Proplan AS

«Vi har vært Visma-partner i snart 30 år. Partnerstrategien  er, etter vårt skjønn, en nøkkel til Visma sin suksess. Deres fremtidsrettede løsninger i kombinasjon med vår «know how» og markedskunnskap skaper store effektiviserings- og digitaliseringsgevinster for kundene.»

Kontakt Odd Ingve på LinkedIn eller bli kjent med Proplan.

Nei, skulle man blitt Visma-partner da?

Ja, synes vi! I Visma har du alltid en partner in crime, gjennom hele salgsprosessen: fra opplæring, markedsføring, gjennom kundemøter og til salget blir closet. Av oss får du også:

  • Delta på Cloud Camp
  • Opplæring i produktene og systemene
  • Lære om datadrevet markedsføring
  • Hjelp til salgsmøter
  • En sparringspartner
  • Et teknologihus fullt av kompetanse
  • Hjelp med closing, oppfølging og support
  • Seminarer, webinarer og faglig påfyll
  • Kraften til å påvirke

Bli partneren vår!

Mest populære