Gå til hovedsiden

Forsikringsmegler gjør forsikring enklere

Skulle du ønske at forsikring var enklere? Hva med å redusere tidsbruken brukt på forsikring og fokusere på mer inntektsbringende arbeid? Med en forsikringsmegler er dette mulig.

Visma har inngått avtale med Söderberg og Partners

Nå kan kunder av Visma Innkjøpssamarbeid oppleve en enklere forsikringshverdag med lavere forsikringsutgifter.

– Det har vært stor etterspørsel blant våre kunder etter en forsikringsmegler som håndterer mellomstore og store bedrifter. Den nye avtalen med Söderberg og Partners gjør at vi kan tilby våre kunder markedsledende betingelser på forsikringsmeglertjenester, forteller Partner Director i Visma, Joachim Thoner.

Söderberg og Partners er ett av de største selskapene i Norden innen forsikringsmegling og forsikringsrådgivning. Til forskjell fra et enkelt forsikringsselskap gir meglerrollen tilgang til hele forsikringsmarkedet. 

Spar tid og kostnader på bedriftens forsikringer

Du kan nå få hjelp til å redusere bedriftens forsikringsutgifter. Din rådgiver overtar ansvaret og sikrer deg de beste betingelsene.

– Alle kunder som benytter oss gjennom Visma Innkjøpssamarbeid vil kunne oppnå en snittbesparelse på ca. 18 % på årlig forsikringskostnad, inkludert vårt honorar. Enda viktigere, de får en enkel og rask tilgang til en egen nøytral forsikringsrådgiver og megler som har solid forsikringskompetanse og tilgang til hele forsikringsmarkedet. Kunden har ett kontaktpunkt uavhengig av hvor mange forsikringsselskap som benyttes, forteller Senior megler i Söderberg og Partners, Johnny Andersen.

– At vi tar forsikringsjobben for kunden sparer dem ikke bare for dyrebar tid, men gir dem også en trygghet og avlastning av ansvar i forhold til å få en riktig forsikring til riktig pris. I denne jobben inngår det viktige forarbeidet med å avdekke bedriftens risikoprofil som resulterer i at man får en skreddersydd forsikringsløsning tilpasset bedriftens behov. Det er også viktig å nevne at man også får bistand i kompliserte skadesaker, fortsetter Johnny Andersen i Söderberg og Partners.

Opplev enklere forsikring med forsikringsmegler

– Visma Innkjøpssamarbeid er et unikt konsept, som gir kunder en enkel inngangsport til markedets beste innkjøpsavtaler. Å bli valgt ut som en av de 40 prefererte leverandører ser vi på som en tillitserklæring i forhold til den kvaliteten vi står for. Vi ønsker å tilby vår ekspertise og rådgivning, og finne de beste forsikringsløsninger for alle Visma sine kunder. Vi ser på dette som en enorm mulighet til å nå ut til en større gruppe av næringslivet, avslutter Andersen.

Les mer om Visma Innkjøpssamarbeid og våre leverandører her.

Mest populære