Gå til hovedsiden

5 grunner til hvorfor du bør delta på Accounting Forward 2019

Om kort tid braker årets Accounting Forward 2019 løs. Jobber du i regnskapsbransjen? Da bør du lese våre 5 grunner til hvorfor du bør holde av 18. juni og bli med på årets happening på The Hub i Oslo!

Møt Jan-Egil Ragnhildstveit, Øyvind Larsen, Kristin Bjørge og Raimond Brekke
Møt Jan-Egil Ragnhildstveit, Øyvind Larsen, Kristin Bjørge og Raimond Brekke på Accounting Forward 2019

Påmelding Accounting Forward 2019

1. Møt noen av Norges fremste gründere, teknologieksperter og forskere

Hvilke grunnkompetanser trenger vi, når maskiner blir våre nye kollegaer? Og hva skjer med årsregnskapet – har bedriftene fortsatt behov for det, eller vil det dø ut? Hva må til for å bevare vår relevans, når kundene blir stadig mer kravstore og sultne på ny teknologi?

Anette Melbye, CEO i Rekode
En av Norges fremste eksperter på digital transformasjon, Anette Melbye, CEO i Rekode møter du på scenen i år.

Det sies at vi har en tendens til å overvurdere teknologiske endringer på kort sikt, men undervurdere dem på lang sikt – gjelder dette også for regnskapsbransjen?

På scenen i år møter vi fem eksperter innen ulike fagfelt som vil belyse og forsøke å besvare blant annet disse spørsmålene. Vi kan garantere deg at du blir litt klokere etter at dagen er over! PS: Fantastiske musikalske underholdningsinnslag mellom foredragene kan vi også love – med andre ord både business and pleasure!

2. Benytt pausene til å se nye muligheter og utfordre konkurransemennesket i deg – besøk våre stands

Bli med på Team Jumbo-Visma konkurranse
Bli med på morsom Team Jumbo-Visma konkurranse i pausene!

På årets Accounting Forward 2019 finner du stands for enhver smak. Få med deg siste nytt om integrasjoner og nylanseringer fra Visma Software, Visma eAccounting og Visma Financial Solutions. Som stolt sponsor av Team Jumbo-Visma, blir det i tillegg mulig å prøve seg på en sykkelkonkurranse hvor du kan vise frem dine ferdigheter og vinne sykkeleffeker.

Er det lenge siden du har oppdatert Linkedin profilen din forresten? Frykt ikke! Våre eksperter på stand hjelper deg med å få en oppdatert og profesjonell LinkedIn profil.

Og skulle du ikke være så lysten på å sykle så svetten tar deg, kan du hente deg nytraktet kaffe, en is eller noe annet godt, delta på konkurranser og se nye muligheter for regnskapsbyrået ditt med Visma.

3. Møt bransjekollegaer i nyåpnede, spektakulære Clarion Hotel The Hub

Visste du at det i fjor deltok 400 regnskapsførere på Accounting Forward på Operaen i Oslo? Tilbakemeldingene var strålende, både på det faglige, og ikke minst på de flotte rammene og den sosiale nettverksbyggingen det ble lagt opp til.

I år gikk valget av lokaler til “The Hub”. The Hub er Nordens støste hotell beliggende midt i hjertet av Oslo. Hotellet åpnet i mars, og er spektakulært på mange måter. Lekkert interiør hvor fokuset er varme, intimitet, eleganse og liv. Hotellet kalles det “grønne hotellet” og har en takåker (ja, du leste riktig) på hele 200 kvm. Her får du med andre ord mingle og utveksle erfaringer med bransjekollegaer i flotte lokaler – midt i Oslo.

4. Nyt en bedre middag på takterrassen i 13. etasje med utsikt over Oslo by

Etter faglig påfyll inviterer vi til middag og mingling på hotellets takterrasse beliggende i 13. etasje. Vi tar heisen opp til Restaurant Norda, hvor stjernekokken Marcus Samuelsson og hans team står i spissen for en nydelig nordisk tasting meny, samt noe godt i glasset. Her kan du nyte utsikten over Operaen, Bjørvika og Oslofjorden – og når vinduene i restauranten åpnes fra gulv til tak, vil du få følelsen av å sveve over Oslo.

Vi legger opp til en kveld fylt med fantastisk mat og drikke, samt stemningsfull musikk og gode samtaler. Så dette bør du ikke gå glipp av! NB: Det er begrenset med plasser på middagen, så meld deg på nå for å sikre deg din plass!

5. Kos deg, bli inspirert – og motta etterutdanningspoeng fra Accounting Forward 2019

Er du autorisert regnskapsfører, og ønsker å benytte dine timer borte fra kontoret til å få etterutdanningspoeng samtidig som du koser deg? Da er det nyttig å vite at Accounting Forward 2019 kvalifiserer for 4 timer etterutdanning.

Se fullt program og meld deg på årets Accounting Forward 2019 her

Se video fra fjorårets arrangement:

Mest populære