Visma eAccounting for Regnskapsfører

 
For regnskapsførere med store ambisjoner. Bli partner på Norges mest brukte nettbaserte økonomisystem. Bli partner           Se video

Visma eAccounting er den komplette skyløsningen for deg som er regnskapsfører. Vi har samlet alt du trenger i en brukervennlig og automatisert løsning som gjør arbeidsflyten med kunden bedre enn noen gang.

Utnytt mulighetene. Få fordeler.Jobb smartere

Utnytt automatikken i løsningen og jobb mer effektivt. Med nettbasert regnskap får du bedre arbeidsflyt og unngår dobbeltarbeid.Mer tid til rådgivning

Frigi verdifulle timer som du før brukte på rutineoppgaver til rådgivning og andre lønnsomme tjenester.Vokser i takt med deg

En skalerbar og moderne løsning som legger til rette for flere kunder og ansatte, og som vokser i takt med ditt byrå.


Fantastiske verktøy.

Som regnskapsfører er du viktig for oss. Derfor bruker vi ekstremt mye tid og ressurser på å utvikle de beste verktøyene for at din arbeidsdag skal bli mer spennende enn noen gang. 

Vi slipper i tillegg forbedringer og ny funksjonalitet hver eneste uke. 

Sjekk ut hvilke

Attraktivt partnerprogram.

- Få tilgang til fordelene.

Våre kunder trenger deg og din kunnskap. Vi vil derfor gjøre vårt beste for at ditt byrå skal lykkes. Med Visma eAccounting Partnerprogram gir vi deg en rekke fordeler slik at du og klientene dine kan danne grunnlaget for et godt og gunstig samarbeid.

Dette er Visma eAccounting Partnerprogram

 

Dedikert støtteapparat. For deg.


Blir du Visma eAccounting Partner får du som regnskapsfører fri prioritert support og en egen kontaktperson som hjelper deg trygt i gang. 

Vi er her i dag og vi er her i morgen. Til tross for at vi er en stor bedrift, så er det menneskene bak Visma-logoen som er der for deg.

Møt vårt støtteapparat

La kundene finne deg. 


Som Visma eAccounting Partner er du synlig for tusenvis av potensielle kunder som ønsker et samarbeid. La kundene finne deg!


 

 

Regnskapsfører for Visma eAccounting

Gratis seminarer. Eksklusive arrangementer.


Å være oppdatert er viktig for å kunne utnytte mulighetene partnerprogrammet gir. Du får derfor tilgang på gratis opplæring, support og nødvendig verktøy for å holde deg ajour.

Oversikt over seminarer

Vil du vite mer om Visma eAccounting for regnskapsfører?

 

Ja, jeg vil vite mer

NYHETSBREV

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev for småbedrifter

NYHETSBREV

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst. 

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.

© 2018 Visma Mamut

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.