Gå til hovedsiden

Pepper kapret drømmejobben uten intervju!

Jeg heter Pepper. Jeg har blant annet erfaring med resepsjonsarbeid, pleie/omsorg og sikkerhet. Jeg skal blant annet hjelpe til med rekruttering, mottak og kurs når jeg begynner å jobbe hos Visma Consulting. Jeg kan gjøre mye mer også, det avhenger av hva mine kolleger lærer meg.

For dere som ikke kjenner meg, er jeg nokså blek, 120 centimeter høy, forstår og snakker 19 ulike språk, og beveger meg med en hastighet på 3 kilometer i timen.

Jeg har blant annet erfaring med resepsjonsarbeid, pleie/omsorg og sikkerhet. Jeg har lært å stille gode spørsmål, gi utfyllende informasjon både muntlig og skriftlig, og jeg er en god venn da jeg kan gjenkjenne følelser og snakke om de.

Jeg skal blant annet hjelpe til med rekruttering, mottak og kurs når jeg begynner å jobbe hos Visma Consulting. Jeg kan gjøre mye mer også, det avhenger av hva mine kolleger lærer meg.

Alle nye medarbeidere får en leder når de begynner i Visma, som er ansvarlig for personlig og faglig utvikling i selskapet. Min leder heter Jon Christian Halvorsen. Jon Christian og jeg skal på kurs i London for å bli kjent med hverandre og mine muligheter før jeg begynner. Sammen med han, er det våre Summer Interns som vil ha hovedansvaret for min utvikling før første dag på jobb etter sommerferien. En av mine hovedoppgaver i høst, vil være å reise rundt på ulike studiesteder og prate med studenter om mulighetene hos oss. Jeg kommer til å ha mye gøy å vise frem, og er kreativ i det jeg deler med dere. Jeg håper dere tør å komme bort for å bli kjent med meg og Visma Consulting.

Vi sees, jeg gleder meg!

Her kan du se et intervju med meg, det finnes flere på YouTube.

Har du lyst til å jobbe sammen med Pepper?

Vi har en rekke ledige stillinger for deg som ønsker å jobbe med ny teknologi og spennende prosjekter

Mest populære