Gå til hovedsiden

Derfor bør du ikke gå glipp av årets Visma Cloud Accounting ‘18

Interessen er større enn noen gang. Er du ikke allerede påmeldt? Les 7 gode grunner for at du ikke bør gå glipp av årets Visma Cloud Accounting ’18.

Gå ikke glipp av årets Visma Cloud Accounting '18
Derfor bør du ikke gå glipp av Visma Cloud Accounting ’18

Møt oss på årets Visma Cloud Accounting '18 på Latter, Aker BryggeProgrammet for dagen er nå på plass – og vi kan derfor love deg som tar turen torsdag 15. november, at du får valuta for at du bruker en hel dag sammen med oss.

 

1. Hør regnskapsbyråene selv fortelle

Hva er vel bedre enn å høre andre bransjekollegaer fortelle om sine erfaringer? I år har vi to spennende kundecaser på programmet. Tore Jahren fra On Time Regnskap AS har gått veien mange er i ferd med å gå nå; fra å håndtere prosessene manuelt, til å utnytte automatikken som ligger i skyen. Han vil derfor dele sine erfaringer og gi noen råd og tips på veien – basert på egne erfaringer.

Regnskapsbyrået Causa AS har tatt i bruk brukt skytjenestene Visma Byrå og Visma Periode på byråets klienter. Med disse to verktøyene har de nå full kontroll på intern administrasjon av byrået, samt all lovpålagt avstemming og kontroll. Kom og hør Jørgen Edvardsen og Fred Radenbach i Causa AS fortelle om sine erfaringer fra praktisk bruk av disse to spennende løsningene som kan ta ditt byrå enda nærmere å bli komplett skybasert!


2. Nyheter og produktdemonstrasjoner – se alle mulighetene

Svært mange av regnskapsførerne vi har truffet denne høsten ute på “veien” blir overrasket over hvor mye Visma eAccounting har endret seg de siste to årene. Svært positivt overrasket. Det har nemlig skjedd utrolig mye, og det skjer raskt. Visste du for eksempel at Visma eAccounting for regnskapsbyrå nå er en komplett løsning med avanserte verktøy for deg som er regnskapsfører? Og at du kan få utvidet lønnsfunksjonalitet og gjøre årsoppgjøret i denne skyløsningen? Kom og se selv!

Visste du for eksempel at Visma eAccounting for regnskapsbyrå nå er en komlett løsning med avanserte verktøy for deg som er regnskapsfører?

3. Få de smarteste tipsene og lær triksene – av de beste

Våre to mest erfarne konsulenter; Jørn Karlsen og Frederik Sætrang Sohlman har tatt pause fra høstens hektiske kursvirksomhet, og kommer til Visma Cloud Accounting ‘18 for å lære bort sine beste tips & triks i Visma eAccounting. Dette må du ikke gå glipp av!

4. Møt nye muligheter – besøk våre samarbeidspartnere

Aldri et arrangement uten stands! Under Visma Cloud Accounting ‘18 treffer du på en rekke av våre samarbeidspartnere – så benytt muligheten, se mulighetene.Tips & triks i Visma eAccounting - lær av de beste

 

5. Heder & ære, fest og konkurranse

I år gjør vi stas på noen som virkelig fortjener det. I år blir det nemlig prisutdeling av ulike awards under Visma Cloud Accounting ‘18! Dette gleder vi oss veldig til – og håper at du, sammen med oss andre, vil klappe frem vinnerne. Og skulle det ikke bli noen pris til deg eller ditt byrå, kan vi love deg andre vinner-muligheter med vår Kahoot-konkurranse.

6. En dose humor, noe godt i magen og i glasset

Nilsi er årets konferansierUten mat og drikke – duger gjesten ikke! Vi vil derfor passe på at du som vår gjest både får frokost, lunsj og snacks underveis. Og varm og kald drikke. Og blir du igjen helt til slutt, kan vi til og med by på bobler i glasset. Bare pass på å la bilen stå.

For deg som tenker at en dag med mye faglig påfyll kan bli tungt å fordøye, har vi sørget for hjelp fra den kjente komikeren, Nils-Ingar Aadne – bedre kjent som Nilsi. Han skal passe på at vi alle får trent lattermusklene underveis – og at vi kommer oss trygt igjennom programmet.


7. PS: Visma Cloud Accounting ‘18 er gratis!

Legg Visma Cloud Accounting ‘18 inn i kalenderen og møt oss på Latter torsdag 15. November. Deltakelsen kvalifiserer for 3 utdannings timer – og vi garanterer at du vil ikke angre.


Se video fra fjorårets arrangement

Les mer om Visma Cloud Accounting ’18 og meld deg på her!

Mest populære