Visma Cloud Accounting '18

 

Velkommen til årets heldagsseminar i Visma eAccounting for deg som er regnskapsfører. 
Meld deg på gratis

Latter, Oslo, 15. november 

Hvordan utnytte automatikken og jobbe smartere?

Hvordan kan maskinlæring påvirke din arbeidsmetode som regnskapsfører positivt? Visma eAccounting har tatt et stort steg inn i fremtiden ved bruk av big data (BD) og artificial intelligence (AI). Dette for å automatisere manuelle prosesser og minimere sjansen for feilregistreringer. Med en svært rask utvikling og et stadig voksende økosystem av tilleggstjenester, blir mulighetene dine bare flere og flere. Hvordan kan du utnytte dette til å jobbe smartere med kundene?

Bli med på dette eksklusive arrangementet på Latter, Aker Brygge. Her vil du få se spennende nyheter, demonstrasjoner og høre hvordan andre regnskapsførere jobber med Visma eAccounting og årsoppgjør. Utnytt muligheten til å mingle og dele erfaringer med noen av bransjens mest fremtidsrettede kollegaer!

 
Arrangementet starter om:

 

 

 

 

dager timer minutter sekunder

 

100 % skybasert. Fremtiden er allerede her. 

Program

 • 08:00: Registrering & frokost
 • 09:00: Introduksjon
 • 09:30: Hvorfor er maskinlæring så viktig? 
  Møt vår entusiastiske R&D Director, Jostein Håvaldsrud, som forteller om hvordan maskinlæring kan påvirke din arbeidsdag som regnskapsfører positivt! 
 • 10:00: GDPR - nye regler for personvern 
 • 10:30: Pause
 • 10:50: Nye muligheter med Visma eAccounting
  Det skjer mye spennende med Visma eAccounting! Få derfor en gjennomgang av nyheter, forbedringer og veien videre. Vi ser i tillegg nærmere på det raskt voksende økosystemet rundt Visma eAccounting som gir deg og dine kunder nye muligheter!
 • 12:00: Lunsj
 • 12:45: Visma Byrå Periode & År
  To store nyheter fra Visma i år. Roar Mokastet tar deg derfor gjennom vårt splitter nye, nettbaserte system for kontroller, sjekker, avstemming og årsoppgjør - som er sømløst integrert med Visma eAccounting. 
 • 13:30: Effektiv bruk av Visma eAccounting for regnskapsførere
  Vår kursholder, Frederik S. Sohlmann, gir deg en dypdykk i regnskapsfunksjonaliteten i Visma eAccounting, og hvordan du bruker denne mest mulig effektivt. Praktiske eksempler og kundecase.
 • 14:00: Pause
 • 14:15: Effektiv bruk av Visma eAccounting for regnskapsførere (fortsetter)
 • 14:45: Avslutning
 • 16:00: Slutt

 • Møt våre samarbeidspartnere
  Visma eAccounting er integrert mot en økende rekke av systemer. Møt representanter fra et utvalg av disse på stands under årets Visma Cloud Accounting '18 

Deltakelse på seminaret kvalifiserer for 2 utdanningstimer.

Registrering og frokost fra kl. 08:00. Programmet starter kl. 09:00 og avsluttes ca. kl. 15:00. Det vil bli servert lunsj, snacks og drikke underveis. 

For de som ønsker å fortsette kvelden sammen med oss, blir det middag (tapas m/ drikke) på Latter etter endt program (fra ca. kl. 16 og utover kvelden). Husk å krysse av for seminar m/middag hvis du ønsker dette.

Dagens konferansier er den kjente komikeren og programlederen i "Morgenklubben med Loven & co" på Radio Norge, Øyvind Loven. Han vil guide oss trygt gjennom dagen og sørge for at du drar på smilebåndet!


Merk: Siden oppdateres fortløpende, det kan derfor forekomme endringer i programmet.

Dagens konferansier:
Øyvind Loven

Meld deg på i dag!

Arrangementet er gratis for regnskapsførere. Merk: Begrenset med plasser!

JA, jeg forstår at Visma behandler mine personopplysninger for å kunne besvare min henvendelse. Les mer om hvordan Visma behandler dine personopplysninger her.  

Vi trenger ditt samtykke.

Sentralt møtested

Nyheter, tips & triksMingling og nettverksbygging

 

 

Adresse

Parkering

Parkeringshuset på Aker Brygge.
Adresse: Sjøgata 4, 0250 Oslo. Døgnpris: 365,-
(Evt. 40,- per påbegynte time).

* Gratis påmelding for alle regnskapsførere. For øvrige bransjer: 990,-+mva.
Avmelding må gjøres senest 1 uke før arrangementet, hvis ikke faktures 450,- for no-show.

NYHETSBREV

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev for småbedrifter

NYHETSBREV

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst. 

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.

© 2018 Visma Mamut

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.