Visma Cloud Accounting '17

 

Velkommen til årets samling for Visma eAccounting regnskapsførere. 
Meld deg på gratis*

Latter, Oslo, 9. november 

Hvordan utnytte automatikken og jobbe smartere?

Hvordan kan maskinlæring påvirke din arbeidsmetode som regnskapsfører positivt? Visma eAccounting har tatt et stort steg inn i fremtiden ved bruk av big data (BD) og artificial intelligence (AI). Dette for å automatisere manuelle prosesser og minimere sjansen for feilregistreringer. Med en svært rask utvikling og et stadig voksende økosystem av tilleggstjenester, blir mulighetene dine bare flere og flere. Hvordan kan du utnytte dette til å jobbe smartere med kundene?

Bli med på dette eksklusive arrangementet på Latter, Aker Brygge. Her vil du få se spennende nyheter, demonstrasjoner og høre hvordan andre regnskapsførere jobber med Visma eAccounting og årsoppgjør. Utnytt muligheten til å mingle og dele erfaringer med noen av bransjens mest fremtidsrettede kollegaer!

 
Arrangementet starter om:

 

 

 

 

dager timer minutter sekunder

100 % skybasert. Fremtiden er allerede her. 

Foreløpig program

 • Nyheter i Visma eAccounting
  Gjennomgang av nyheter, forbedringer og veien videre. Vi ser nærmere på det raskt voksende økosystemet rundt Visma eAccounting som gir deg og dine kunder nye muligheter.
 • Visma Advisory Tools og Visma.net Payroll
  To store nyheter fra Visma i år. Nettbasert system for kontroller, sjekker, avstemming og årsoppgjør sømløst integrert med Visma eAccounting, samt nytt nettbasert lønnssystem med smarte mobile apper og reiseregning.
 • Effektiv bruk av Visma eAccounting for regnskapsførere
  Våre kursholdere gir deg en dypdykk i regnskapsfunksjonaliteten i Visma eAccounting, og hvordan du bruker denne mest mulig effektivt. Praktiske eksempler og kundecase.
 • Visma eAccounting Partnerprogram for regnskapsførere
  Fordeler og marginer til deg.

  Registrering og frokost fra kl. 08:00. Programmet starter kl. 09:00 og avsluttes kl. 15:00. Det vil bli servert lunsj underveis.

  For de som ønsker å bli med videre denne ettermiddagen, blir det middag (tapas m/drikke) på Latter etter endt program (husk å kryss av for seminar m/middag hvis du ønsker dette).Merk: Programmet oppdateres fortløpende, og det kan derfor forekomme endringer. 

Meld deg på i dag!

Arrangementet er gratis for regnskapsførere.*

Sentralt møtested

Nyheter, tips & triks

Mingling og nettverksbygging

 

 

Adresse

Parkering

Parkeringshuset på Aker Brygge.
Adresse: Sjøgata 4, 0250 Oslo. Døgnpris: 365,-
(Evt. 40,- per påbegynte time).

* Gratis påmelding for alle regnskapsførere. For øvrige bransjer: 990,-+mva.
Avmelding må gjøres senest 1 uke før arrangementet, hvis ikke faktures 450,- for no-show.