Visma Cloud Accounting '17

 

Velkommen til årets partnerevent for Visma eAccounting regnskapsførere. 
Meld deg på

Latter, Oslo, 9. november 

Hvordan utnytte automatikken og jobbe smartere?

Hvordan kan maskinlæring påvirke din arbeidsmetode som regnskapsfører positivt? Visma eAccounting har tatt et stort steg inn i fremtiden ved bruk av big data (BD) og artificial intelligence (AI). Dette for å automatisere manuelle prosesser og minimere sjansen for feilregistreringer. Med en svært rask utvikling og et stadig voksende økosystem av tilleggstjenester, blir mulighetene dine bare flere og flere. Hvordan kan du utnytte dette til å jobbe smartere med kundene?

Bli med på dette eksklusive partnerarrangementet på Latter, Aker Brygge. Her vil du få se spennende nyheter, demonstrasjoner og høre hvordan andre regnskapsførere jobber med Visma eAccounting og årsoppgjør. Du vil også få god mat & drikke, mulighet til å mingle og dele erfaringer med noen av bransjens mest fremtidsrettede kollegaer!

 

Velkommen til Update Regnskapsbyrå 2017

 

Hvordan skal vi lære oss å omfavne digitaliseringen, utnytte potensialet i automatiseringen og lære oss å spille på lag med robotiseringen? Under årets Update Regnskapsbyrå setter vi lupen på hvordan vi skal angripe fremtiden. Forvent konkrete tips og råd, få oversikt over kommende produkter, møt fageksperter og likesinnede på tvers av bransjen.

Starter om:

 

 

 

 

dager timer minutter sekunder

100 % skybasert. Fremtiden er allerede her. 

Foreløpig program

 • Nyheter i Visma eAccounting
  Gjennomgang av nyheter, forbedringer og veien videre. Vi ser nærmere på det raskt voksende økosystemet rundt Visma eAccounting som gir deg og dine kunder nye muligheter.
 • Visma Advisory Tools og Visma.net Payroll
  To store nyheter fra Visma i år. Nettbasert system for kontroller, sjekker, avstemming og årsoppgjør sømløst integrert med Visma eAccounting, samt nytt nettbasert lønnssystem med smarte mobile apper og reiseregning.
 • Effektiv bruk av Visma eAccounting for regnskapsførere
  Våre kursholdere gir deg en dypdykk i regnskapsfunksjonaliteten i Visma eAccounting, og hvordan du bruker denne mest mulig effektivt. Praktiske eksempler og kundecase.
 • Visma eAccounting Partnerprogram for regnskapsførere
  Fordeler og marginer til deg.


Merk: Programmet oppdateres fortløpende, og det kan derfor forekomme endringer. 

Meld deg på i dag!

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger som beskrevet her og vil at Visma sender meg relevant informasjon på e-post basert på mine interesseområder. 

xxx

Spennende foredrag

Nyheter og lanseringer du ikke bør gå glipp av

Mingling og nettverksbygging med god mat og drikke

Trenger du overnatting?

Vi har ordnet en god pris til deg,
Som deltaker på arrangementet betaler du kun kr 1130,- for enkeltrom m/frokost.

For å få den rabatterte prisen ringer du 67 11 70 00 og oppgir følgende avtalenummer: 000696


 

 

Adresse

Parkering

Parkeringshuset på Aker Brygge.
Adresse: Sjøgata 4, 0250 Oslo. Døgnpris: 365,-
(Evt. 40,- per påbegynte time).