Gjør det enkelt å utrette mer

Visma Enterprise Plus gjør det enkelt å utføre administrative arbeidsoppgaver. Vi tilbyr en avansert selvbetjeningsløsning med brukervennlig grensesnitt. 

Med en ERP-løsning i skyen kan dine ansatte arbeide akkurat når og hvor det passer dem best. Gi dem friheten til å arbeide trygt på hjemmekontoret, eller på toget på vei til kontoret.

Illustrasjon av mann som benytter telefon

Tilpasset hver enkelt

Det er ofte tungvint å forholde seg til mye informasjon som ikke angår deg og din arbeidshverdag. Derfor tar vi bort alt som er irrelevant og fremhever det som er viktig for hver enkelt bruker. Det betyr at en leder vil få fremhevet andre funksjoner enn en ansatt eller kjernebruker. 

På startsiden skal dere finne relevant informasjon, frister, varsler og snarveier til akkurat deres arbeidsoppgaver, slik at hver enkelt bruker kan bruke tid og krefter på det som er viktigst her og nå.

 

Visma Enterprise Plus HRM logo

HRM

Vår filosofi er at HR skal fokusere på ansatte, og minst mulig på ERP- eller HRM-systemet. Enterprise Plus HRM forenkler de administrative arbeids­oppgavene til HR.

Med riktig innsikt og kunnskap løftes HR sin rolle fra administrasjon – til en viktig strategisk sparrings­partner for hele virksom­heten. Slik får dere utrettet mer.

Få effektive HR-prosesser

Visma Enterprise Plus Økonomi logo

Økonomi

Enterprise Plus Økonomi sørger for at dere arbeider smartere, mens dere får full kontroll.

Systemet automatiserer mange rutine­oppgaver som gjør at dere sparer tid, og gir varsler og identifiserer avvik som må behandles. Løsningen er til­passet hver enkelt bruker og deres rolle og gir støtte for de ulike oppgavene som skal utføres.

Økonomi kan automatiseres

Visma Enterprise Plus Innkjøp logo

Innkjøp

Enterprise Plus Innkjøp sørger for at dere har full kontroll på hele anskaffelses­prosessen. Gjennom faktisk bruk av innkjøps­avtalene sikrer dere god oversikt over ordre og fakturaer.

Vi sørger også for god spor­barhet i hele prosessen, samtidig som dere får statistikk over eget forbruk og handel med leverandører.

Mer om innkjøpssystemet

Få en trygg samarbeidspartner med på kjøpet

  • Enkel pålogging: En sikker påloggingsløsning for hele ERP-suiten
  • eLæring: Lær systemet når og hvordan det passer deg

  • Visma Community: Bygg nettverk, diskuter faglige problemstillinger og hold deg oppdatert

Bruker dere Visma Enterprise i dag?

Da kan dere enkelt bli med oss opp i skyen med Visma Enterprise Plus. Vi sørger for at dere beholder alt av data og historikk, samtidig som dere får tilgang til en løsning som alltid er oppdatert. Ta kontakt med din kunde­ansvarlig eller fyll ut skjemaet nedenfor om du ønsker mer informasjon.

Se hvordan det fungerer

Vil du se mer av hva Visma Enterprise Plus kan gjøre for din bedrift, eller har du noen spørsmål?

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg.

Sektor