Gå til hovedsiden

Visma Custom Solutions går Birkebeinerrennet og sykler Styrkeprøven

Visma har inngått to flotte sponsoravtaler, et for langløpscup’en Visma Ski Classics og et for UCI World Tour-laget Team Jumbo Visma. Hva gjør vi i Visma Custom Solutions for å fremme sponsoravtalene og skape engasjement blant de ansatte?

Det er jo ikke bare de profesjonelle utøverne som elsker å stå på ski og sykle; ansatte i Visma Custom Solutions er en sporty gjeng som gjerne stiller opp i renn, ritt, løp og andre konkurranser. Og vi er glade i å gjøre det sammen. Vi lagde derfor et opplegg for deltakelse i Norges største skirenn og sykkelritt og inviterte alle våre ansatte til å stille opp i skirennet Birkebeinerrennet og sykkelrittet Styrkeprøven Peugeot Grand Prix (Lillehammer-Oslo) i regi av Visma – og interessen er overveldende!

Av våre cirka 250 ansatte så har 48 meldt seg på til å gå de 54 kilometerne fra Rena til Lillehammer den 16. mars, og 30 av oss skal sykle de 190 kilometerne fra Lillehammer til Oslo den 22. juni. Entusiasmen er til å ta og føle på!

Og når vi først gjør noe, da gjør vi det skikkelig og tilrettelegger for at opplevelsene skal bli best mulig for alle deltakerne våre!

Line og Ellen

For våre skiløpere dekker vi startnummer og transport, og når vi står på startstreken med startnummer på brystet på Rena i mars – ikledd Visma Ski Classics-antrekk og raske briller i Visma-design – så har vi også vært gjennom tre kvelder med teknikkurs med Learn2Ski, et smørekurs med en skiekspert, og hørt på folkloristen og forfatteren Thor Gotaas fortelle oss om Birkebeinerrennets historie. I fare for å bomme på smøringen så blir det selvfølgelig smørehjelp å få før start, og i Visma-traileren ved målgang venter heder, ære, forfriskninger og god stemning.

Men vi driver ikke bare med ski, det er 30 av oss som har som årets sportslige mål å sykle Lillehammer-Oslo i juni. 190 kilometer på sykkelsetet skal man ikke ta lett på, så det blir spinningøkter og fellestreninger gjennom våren. Vi dekker startnummer og transport til Lillehammer, vi skal suse sørover til hovedstaden i lekre, raske og matchende antrekk fra topp til tå (skotrekk, shorts, trøye, hansker, briller og hjelm!), og når vi ruller over målstreken i Oslo så venter grill og festligheter. Lite er deiligere enn å med god samvittighet oppsummere dagens anstrengelser i godt selskap.

Vi gleder oss over den store interessen og tror at initiativene skaper både engasjement og lagånd. Vi har det gøy sammen og motiverer oss selv og hverandre til å bli bedre og flytte grenser, ikke bare ved pulten og i prosjektene våre, men også på andre arenaer – som i langrennsløypa, på landeveien med sykkel, i løp, fotballkamper, på fjellturer og masse annet. Og det er plass til flere flinke folk hos oss!

Er du nysgjerrig på hvilke muligheter som finnes hos oss?

Se alle våre ledige stillinger her

Mest populære