Gå til hovedsiden

Spådommer for teknologi-året 2013

Vi kommer til å bruke enda mer mobil og nettbrett, også i jobbsammenheng. Vi presenterer noen teknologi-spådommer for 2013.

Vi har fremtidsspådommer som tema på innsiktsbloggen både forrige uke og denne uken. Øystein Moan har kommet med noen av sine spådommer, og Tom Benonisen har fortalt at han mener alt av forretningssystemer er i ferd med å bli nettbasert. Hva vil skje på teknologifronten?

Den store messen for forbrukerelektronikk, CES-messen i Las Vegas, gikk av stabelen i begynnelsen. Mer bærbart er spådommene for 2013. Smarttelefonene vil bli stadig smartere, og vi vil bruke smarttelefonen i enda større grad, sammen med nettbrett og bærbar PC.

BYOD

Utstrakt bruk av mobil og nettbrett er også noe som preger jobblivet.

Leverandørene jobber med å tilpasse teknologien til de nye trendene. Vi møtte salgssjef i Samsung Paal Anders Jansen rett etter han hadde vært på messen IFA-messen i Berlin høsten 2012.

Bærbart var da hans stikkord på hva Samsung satset på i årene som kommer, også når det kommer til Jobb PC-en.

Vi møtte Salgssjef i Samsung, Paal Anders Jansen, høsten 2012, for å få et innblikk i hva vi kunne vente oss av teknologi på arbeidsplassen de kommende årene. Her viser han det han tror blir fremtidens jobb-pc.

Mobilitet og nettsky var også gjengangere på Topp 10-listen for strategiske teknologitrender for 2013 laget av det internasjonale analysebyrået Gartner.

Nettskyen

– Programvare i nettskyen og mobilitet er egentlig to sider av samme sak. Ved å ha programvare i nettskyen, får man tilgang til data fra alle enheter, også mobil og nettbrett, forklarer Product Manager i Visma Software Stian Estil. Eneste man da trenger for å få tilgang til programvare med all data er internett-tilgang.

Visma lanserte sin komplette forretningsløsning i nettskyen i september 2012. Det betyr at du nå kan få til et komplett økonomisystem, og CRM-system fra Visma via nettleser.

Sjekk ut Visma.net, en komplett forretningsløsning i nettskyen!

Mest populære