Gå til hovedsiden

SkunkWorks – fremtidens innovasjon

Mitt siste traineeprosjekt handlet om å gå langt ut av den berømte boksen og innovere et av våre mange skytjenester. I et møte med sjefen fikk jeg høre at vi trengte litt “SkunkWorks” og at jeg fikk invitere de mest gærne folka jeg kjente (og ikke kjente) for å komme frem til de beste løsningene.

Via kollegaer i Visma og kreative venner fra start-up-miljøet fant jeg mine utvalgte, og disse inspirerende og svært kloke hodene samlet seg på vårt hovedkontor på Skøyen for en kreativ workshop. Vårt kreative alibi var 5 ansatte fra ulike deler av Visma-konsernet.

Resultatet:

  1. Vi kom frem til noen noen helt nye (og svært gode) måter å lage og levere tjenester som kundene våre trenger
  2. Gründerne fikk se Visma fra innsiden
  3. Visma fikk kjennskap til noen enormt spennende gründer-virksomheter  
  4. Alle fikk nytt tilskudd til sine profesjonelle nettverk

 

Hils på noen av “The Skunks”

Mari HæreidMari

Mari er gründer, forretningsutvikler og markedsansvarlig i Vio Media som utvikler VIO. Kort fortalt er VIO «Netflix for magasiner». Her får brukere ubegrenset tilgang til Nordiske magasiner i ett digitalt abonnement. Teamet har foreløpig pilot-avtaler med blant annet Egmont Publishing, Aller Media og Dagens næringsliv som gir de tilgang til publikasjoner som Det Nye, Autofil og D2. Registrer deg på vio.no og prøv ut tjenesten gratis!

Søk opp Mari på LinkedIn

 

Marcus Winnfors RavikMarcus

Marcus (21) sin største lidenskap er å motivere ungdom til å bli sitt beste. Dette skal han gjøre gjennom foredrag og ved å skape et utviklingsprogram for ungdom spredd utover mange land.

Nå jobber blant annet Marcus som Kreativ Konsulent med prosjekter som å lage Public Relations-siden til den internasjonale organisasjonen for Thorium. I tillegg holder han foredrag, bygger opp to eventer for Ungt Entreprenørskap Norge, og skal være konferansier for «Idédugnaden» på UIO.

Hans eget prosjekt, som han har med Maria Amelie, heter DREAMDECK, og er en nyhet- og info-nettside for gründere i hele Norge!

Oh, og nevnte jeg at han også lager Bedrift-workshops hvor avdelinger sammen med kreative ungdommer spiller et analogt bedrift-simulerings-spill for å forbedre samspill og skape dialog mellom ellers lukkede miljøer?

For skal vi som menneskehet komme oss videre og noen gang «erobre Mars» må vi gi mulighet til så mange vi kan, og skape det beste ut av hver og en rundt oss!

Søk på Marcus på LinkedIn

 

Martin Andre ReinertsenMartin

Martin drømmer om å dra til USA med Startupen sin og bli Norges svar på unge tech-gründere. Han vil utvikle og levere gode produkter som øker livskvaliteten til befolkninger på en global skala. Er forsovidt på kapitalsøking til seed-runde per i dag.

Finn Martin på LinkedIn

 

Vilde Bang FossvildeBLOGG3

Vilde brenner for mennesker, løsninger, muligheter, entreprenørskap og kreativt arbeid.

Multilidenskaplig menneske som gjør alt fra å utvikle tekst, design, fotografi, holde foredrag, coaching og være mentor, til å gjøre folk døve med en meget høy latter.

Ønsker ikke å forbindes med en fancy yrkestittel- det som teller er arbeidet jeg gjør.

Jeg drømmer om å skape verdi til andre gjennom kreative løsninger hentet fra mitt svømmebasseng av tanker, erfaringer og møter med mennesker.

Finn Vilde på LinekdIn og Instagram

Mest populære