Gå til hovedsiden

Reisebyrå med lokal oppfølging

G Travel er ny leverandør innen reisebyrå og skal sikre best mulig reise for Vismas medlemsbedrifter. Les mer om samarbeidet her!

G Travel, som ny leverandør i Visma Innkjøpssamarbeid, skal sikre best mulig reise for den ansatte
Reisebyrå med lokal oppfølging

– Hovedårsaken til at vi har valgt å inngå et samarbeid med G Travel er at medlemsbedriftene i Visma Innkjøpssamarbeid har forskjellige preferanser når det kommer til reisebyrå, og flere har etterspurt lokal tilstedeværelse. Vi har spurt våre medlemmer om råd, og G Travel ble av mange anbefalt som en profesjonell partner de kunne tenke seg å bruke som reisebyrå, forteller Partner Account Manager i Visma, Jo-Eigil Gjermundsen.

Samarbeid med kunden i fokus

Visma har 6000 medlemsbedrifter hvor kun rundt 10 % benytter seg av et reisebyrå i dag. Muligheten til å synliggjøre sine tilbud overfor medlemmene var en av de viktigste årsakene til at G Travel ønsket å inngå et samarbeid.

– Visma er først og fremst en sterk merkevare. Ved å være en utvalgt samarbeidspartner ser vi store muligheter i et marked vi kanskje ikke har så stor dekning. Samtidig ønsker vi å utnytte de mulighetene som Visma Innkjøpssamarbeid gir for kundene. Visma setter kundene i fokus, noe som vi også gjør. Da er det enkelt å dra paralleller om mål og ønsker for kundene. Både ved å ta hensyn til funksjonalitet og bedriftens strategiske reisepolicy, forteller Sales & Marketing Manager i G Travel, Christer Paulsen.

Reisebyrå med lokal oppfølging

– Vi i G Travel skal fungere som en avtalepartner inn mot flyselskap, leiebil, hoteller og kredittkortselskap for Vismas medlemsbedrifter. Vårt mål er å spare kundene for tid og penger. Dette krever at vi alltid har kunden i fokus og sørger for oppfølging og rask respons. G Travel er norsk eid selskap, dette sikrer kort vei til beslutninger. Med 26 kontorer i Norge skal vi sørge for at kundene får lokal oppfølging og mulighet for et globalt perspektiv, fortsetter Christer Paulsen.  

Reisebyrå gir sikkerhet og fleksibilitet

– Fordelen for våre medlemmer utover at de får tilgang til svært gode priser, er at de sikrer sine ansattes sikkerhet og fleksibilitet ved å benytte et reisebyrå ved bestilling av reiser. G Travel har alert og trackingprogram som raskt får ut lister hvor alle befinner seg, om det er en alerthendelse eller streik. G Travel kontakter den reisende og hjelper dem raskere hjem eller gir hjelp på stedet. Selv om du skal på en kort innlandsreise og flyet blir kansellert, eller du må endre på reisen, slipper du å stå i kø for å snakke med flyselskapet. Du kommer raskt gjennom til reisebyrået 24-timer i døgnet. Visma er stolte og har stor tro på dette samarbeidet, avslutter Vismas Jo-Eigil Gjermundsen.

Les mer om Vismas rammeavtaler på reise her.

Mest populære