Gå til hovedsiden

Rabattavtaler for ansatte

I løpet av våren vil vi tilby våre bedriftskunder muligheten til å gi noe ekstra til deres ansatte. 20 rabatterte avtaler vil være tilgjengelig for deres ansatte i vår nye komplette innkjøpsportal.

Salgsteam
Salgsteam

Fordeler for ansatte

I dag er det en intens kamp mellom bedriftene om de beste hodene. Ofte er det ansattgoder og såkalte «perks» som blir tungen på vektskålen. Visma Innkjøpssamarbeid tar konsekvensen av dette og vil i løpet av våren tilby våre bedriftskunder muligheten til å gi noe ekstra til deres ansatte. 20 ulike rabatterte avtaler vil være tilgjengelig for våre kunders ansatte i Visma sin nye komplette innkjøpsportal. Da snakker vi fordeler på; strøm, trening, forsikring, leiebil, hotell og rabatter på kjente merkevarer.  Ved å gi noe ekstra til sine ansatte vil man skape et konkurransefortrinn i forhold til å tiltrekke seg de beste hodene. Slik gir vårt fordelsprogram for ansatte alle i bedriften en grunn til å smile også utover normal arbeidstid!

Vil du vite mer?

Fordelsprogrammet relanseres våren 2015 – meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert på utviklingen.

 

Mest populære

  • Lønn på 1. og 17. mai

    Lønn på 1. mai og 17. mai

    På våren er det mange røde dager på kalenderen og i den sammenheng får vi mange spørsmål knyttet til arbeidstakers rett på lønn for disse «fridagene».

  • Dette er Lean

    Lean manufacturing er en produksjonsmetodikk for varer og tjenester som stammer fra Toyota Production System (TPS). Målet er å forbedre lønnsomheten ved å eliminere all bruk av ressurser som ikke bidrar til å skape verdi for sluttkunden. I Visma spiller lean en viktig rolle og vi jobber aktivt mot å etterleve prinsippene filosofien er bygget på.