Rabattavtaler for ansatte

I løpet av våren vil vi tilby våre bedriftskunder muligheten til å gi noe ekstra til deres ansatte. 20 rabatterte avtaler vil være tilgjengelig for deres ansatte i vår nye komplette innkjøpsportal.

Salgsteam

Fordeler for ansatte

I dag er det en intens kamp mellom bedriftene om de beste hodene. Ofte er det ansattgoder og såkalte «perks» som blir tungen på vektskålen. Visma Innkjøpssamarbeid tar konsekvensen av dette og vil i løpet av våren tilby våre bedriftskunder muligheten til å gi noe ekstra til deres ansatte. 20 ulike rabatterte avtaler vil være tilgjengelig for våre kunders ansatte i Visma sin nye komplette innkjøpsportal. Da snakker vi fordeler på; strøm, trening, forsikring, leiebil, hotell og rabatter på kjente merkevarer.  Ved å gi noe ekstra til sine ansatte vil man skape et konkurransefortrinn i forhold til å tiltrekke seg de beste hodene. Slik gir vårt fordelsprogram for ansatte alle i bedriften en grunn til å smile også utover normal arbeidstid!

Vil du vite mer?

Fordelsprogrammet relanseres våren 2015 – meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert på utviklingen.

 

Mest populære

  • Analyse av kundetilfredshet

    Hvordan måle og analysere kundetilfredshet?

    Kundelojalitet og kundetilfredshet er noen av de sterkeste driverne for lønnsomhet. Samler man inn data for å måle kundetilfredshet i selskapet, kan man enkelt skape seg innsikt og kunne ta beslutninger raskt, ved hjelp av datavisualisering. 

  • Planlegge arbeid og turnus

    Høytidsturnus – hvordan er reglene?

    Nå er det igjen på tide å tenke på helligdagsturnus. Høytider betyr normalt mye for de ansatte, og det er viktig med en lovlig turnus de fleste er fornøyd med.