Gå til hovedsiden

Nytt Krutt i Visma Consulting

«Nytt Krutt» er traineeprogrammet i Vismas konsulentenhet Visma Consulting. Ønsker du en karriere som konsulent? Da kan Visma Consulting være noe for deg. Hvert år tar vi inn mellom 15 – 20 nyutdannede, rett fra skolen, som starter som konsulenter hos oss. Les mer om hva traineene fra 2016 har gjort så langt i år.

De ble delt opp i to grupper for å starte på intensivprosjektene. Den ene gruppen skulle utvikle en Javaquiz som skulle brukes på JavaZone i Oslo spektrum, mens den andre gruppen skulle lage et datavarehus for en kunde. De jobbet iherdig alle sammen, for å nå tidsfristen som var satt.

I mellom all jobbingen ble det arrangert mange sosiale aktiviteter, slik at alle kunne bli enda bedre kjent. Det ble blant annet grilling i parken, fotballturnering, en tur til klatreparken på Tryvann og ikke minst Escape Room. Alle koste seg og knyttet enda sterkere bånd. De var ikke nå bare kolleger, men også gode venner!

Etter intensivperioden ble alle satt i ulike prosjekter, men de møttes raskt igjen for å delta på ulike kurs og ikke minst for å dra på Nordic Gathering i Danmark for å treffe de andre nordiske graduatene fra Danmark, Sverige og Finland. Dette var en tur med mye moro, spennende workshops og bowling på kvelden.

Glemte jeg å nevne at hele Visma Consulting dro på Son Spa for å delta på årets fagsamling? Her ble det servert tre retters middag, noe godt i glasset og fest på kvelden. Det var litt magisk om man kan si det slik. Så ja, dette trainee programmet anbefales til alle som ønsker en super arbeidsplass og kolleger som blir venner for livet.

Etter et slikt eventyr, er det vel meningen at man skal si the end, men her i Visma Consulting bruker vi ikke det uttrykket, vi sier heller: vi ses igjen snart!

Ønsker du en karrière som konsulent, i et norsk selskap med en personlig og inkluderende kultur?

Søk i dag

Mest populære