Gå til hovedsiden

Nordic Graduate Meetup i København

Traineene i Nytt Krutt 2018 har vært i København og møtt de andre traineene i Visma Consulting fra Danmark, Sverige og Finland. Det var en helg med spennende presentasjoner, morsomme workshops og god mat. Her får du oppsummeringen fra helgen.

Nordic Graduate Meetup

Dag 1 – Presentasjoner og Tivoli

Norsk presentasjon

Ved ankomst i Visma sine lokaler i København ble 29 spente konsulenter møtt av en drøss fine mennesker som vi skulle tilbringe de to neste dagene med. Vi fikk en flott introduksjon av Danmarks HR-direktør Niels Trolle Ørberg, og et spennende foredrag med Carsten Boje Møller, direktør i Visma Consulting. Carsten er en dyktig, karismatisk type som det er svært inspirerende å høre på. Etter en deilig lunsjpause fikk vi en lærerik presentasjon om data knyttet til AI og BI. Her var det mange tankevekkere som publikum tok med seg videre. Til slutt var det traineene sin tur til å ta ordet. Hvert land hadde på forhånd valgt ut ambassadører som skulle fortelle om Visma-kulturen i sitt respektive land, samt fun-facts om folket som bor der. Håvard, Bjørnar og Odin leverte knallbra for Norge, og latteren satt løst i salen.

Da det faglige i Visma sine kontorer var over for dagen var det duket for en helaften på Tivoli hvor det sosiale var i fokus. Vi ble servert ekte, tradisjonell dansk julemat til middag, og fikk smake på mye godt juleøl. Etter et fantastisk måltid var det fri tilgang på alle karusellene i Tivoli, noe som virkelig slo an. Jeg tror de fleste på vei hjem til hotellet den kvelden kunne si seg enig i at Tivoli, julestemning, julebrygg og flotte kolleger var en uslåelig kombinasjon.

Er du ferdig med studiene våren 2019? Søk Nytt Krutt!

Dag 2 – Workshop med Lego og IT-sikkerhet

På dag to var det klart for workshop. Estimering av tid og oppgaver var essensen i workshopen, og Lego-bygging var metoden som ble brukt for å få frem budskapet. Etter endt workshop viste hver gruppe frem en video som presenterte Lego-landsbyen de hadde lagd. I tillegg til å være lærerikt var dette også en god teambuilding-øvelse hvor man ble enda bedre kjent med kollegene fra Danmark, Sverige og Finland. Etter en litt kortere workshop som omhandlet hvordan man håndterer sikkerhetstrusler utenfra i en IT-bedrift, var det på tide å si ha det til kollegene vi hadde blitt bedre kjent med. Neste gang vi møtes er på Nordic Meetup i Oslo i 2019, og vi gleder oss!

Resterende tid lørdag og søndag ble brukt til sightseeing, julemarked, god mat og det beste Københavns uteliv hadde å by på. Søndag ettermiddag returnerte en noe redusert, men svært fornøyd gjeng tilbake til Oslo. Vi var alle enig i at det var fantastisk å få muligheten til å bli bedre kjent med våre nordiske kolleger, samtidig som vi fikk en skikkelig “Nytt Krutt 18”-tur til København. Å få muligheten til å være med på tilstelninger som dette er en av mange grunner til at Visma Consulting er en fantastisk bedrift å være ansatt i.

Se filmen fra Nordic Graduate Meetup i København:

Kickstart karrieren som IT-konsulent du også! Vi har løpende søknadsfrist.

Søk Nytt Krutt i dag!

Mest populære